Bart van Leeuwen blijft komende jaren Goud van Oud presenteren

Bart van Leeuwen heeft afgelopen maandag voor onbepaalde tijd bijgetekend bij Radio Veronica. De radiomaker blijft ook de komende jaren het programma ‘Goud van Oud’ presenteren. Bart van Leeuwen: “Ik voel me erg thuis bij Radio Veronica, dus ik ben superblij dat mijn contract voor onbepaalde tijd is verlengd. Jullie zijn voorlopig nog niet van me af!” Goud van Oud is elke werkdag van 09.00 tot 13.00 uur te horen op Radio Veronica. In het programma zijn onder andere de vaste items ‘De Plaat en zijn Verhaal’, ‘Top 40 HITDossier’ en ‘Raad Waar Die Staat’ te horen.

Lees ook:Bart van Leeuwen verlengt contract met Veronica
Lees ook:Erik de Zwart nog een keer samen met Bart
Lees ook:Bart van Leeuwen terug bij Radio Veronica?
Lees ook:Erwin Peters elke werkdag in Radio Veronica-avond
Lees ook:Patrick Kicken volgt Peter Teekamp op bij Het Beste uit de Top 1000 Allertijden

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>