‘Het Dorp’ van Wim Sonneveld bovenaan in de Evergreen Top 1000

Het nummer ‘Het Dorp’ (YouTube) van Wim Sonneveld staat op de eerste plaats in de ‘Radio 5 Nostalgia Evergreen Top 1000′. Dat maakte presentator Rocky Tuhuteru vandaag even voor 19:00 uur bekend in zijn programma ‘Familie Nederland’. De afgelopen weken brachten luisteraars hun stem uit op favoriete ‘evergreens’ via de website van het radiostation. Vrijdag om 18:00 uur sloot de stembus. Radio 5 Nostalgia zendt de Evergreen Top 1000 uit van van 2 tot en met 6 november 2009 tussen 07:00 en 19:00 uur.

Ronnie Tober, Saskia en Serge, Conny Vink, Anita Meyer en Anneke Grönloh kwamen vandaag langs in de Radio 5 Nostalgia-studio om persoonlijk hun stem op de toplijst uit te brengen. Ook stonden de artiesten de laatste stemmers via de telefoon te woord. Ben Kolster, hoofd van het stembureau, gaf gedurende de dag updates van de laatste tussenstand en wetenswaardigheden over het stemgedrag van de luisteraars.

Evergreen Top 1000

Radio 5 Nostalgia presenteert voor het tweede jaar op rij de Evergreen Top 1000. Duizend nostalgische platen uit de jaren ’50, ’60 en ’70 die door de jaren heen niet aan schoonheid hebben ingeboet. De lijst wordt dit jaar voor het eerst samengesteld door de luisteraars van Radio 5 Nostalgia. Van maandag 2 november tot en met vrijdag 6 november is de lijst vijf dagen lang te horen tussen 07:00 tot 19:00 uur. De presentatie is in handen van Henk Mouwe, Jan Steeman, Ruud Hermans, Hijlco Span, Tom Herlaar en Rocky Tuhuteru.

Lees ook:Radio 5 Nostalgia presenteert de Evergreen Top 1000
Lees ook:Evergreen Top 1000 sluit af met Wim Sonneveld
Lees ook:Evergreen Top 1000 start op Radio 5 Nostalgia
Lees ook:Willeke Alberti kiest haar favorieten
Lees ook:Stemmen voor de Radio 5 Nostalgia Evergreen Top 1000

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>