Willeke Alberti kiest haar favorieten

Op maandag 5 oktober geeft Willeke Alberti officieel het startsein voor het stemmen op de ‘Evergreen Top 1000′ op Radio 5 Nostalgia. In de uitzending van het ochtendprogramma ‘Wekker Wakker!’ van Omroep MAX kiest de ambassadrice van Radio 5 Nostalgia rond 09:00 uur haar favorieten. Op de website van de nostalgische zender vindt de luisteraar vanaf maandag een keuzelijst met 2.500 platen uit de jaren ’40, ’50, ’60 en ’70 die door de jaren heen niet aan schoonheid hebben ingeboet. De Radio 5 Nostalgia-luisteraars bepalen met hun stemmen hoe de ‘Evergreen Top 1000′ eruit gaat zien.

Stemmen voor de Evergreen Top 1000 kan via de Radio 5 Nostalgia website maar ook door de persoonlijke tien favoriete evergreens te vermelden op een briefkaart en die te sturen naar: Radio 5 Nostalgia, Antwoordnummer 42, 1200 VB Hilversum.

Stemmen kan tot en met 23 oktober 2009 18:00 uur. Vlak voor 19:00 uur maakt presentator Rocky Tuhuteru in ‘Familie Nederland’ de nummer 1 bekend. De complete Evergreen Top 1000 is te horen van maandag 2 tot en met vrijdag 6 november tussen 06:00 en 19:00 uur op Radio 5 Nostalgia.

Zie ook:
- Willeke Alberti wordt ambassadrice van Radio 5

Lees ook:Radio 5 Nostalgia presenteert de Evergreen Top 1000
Lees ook:Evergreen Top 1000 deze week op Radio 5
Lees ook:Willeke Alberti wordt ambassadrice van Radio 5
Lees ook:Evergreen Top 1000 start op Radio 5 Nostalgia
Lees ook:Stemmen voor de Radio 5 Nostalgia Evergreen Top 1000

1 Reacties // Reageer

One thought on “Willeke Alberti kiest haar favorieten

  1. leny en bert reuvers

    We hebben 30 cassettebandjes klaarliggen ,zodat we het hele jaar kunnen genieten ,afgelopen zomer op de camping ,wat hebben jullie mooie muziek op de radio ,bij vele hebben we de zender opgezocht ,geweldig wij zijn jullie grootste fan…..
    groetjes bert en leny

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>