Radio 5 Nostalgia presenteert de Evergreen Top 1000

Radio 5 Nostalgia presenteert voor het tweede jaar op rij de ‘Evergreen Top 1000′. Duizend nostalgische platen uit de jaren 50, 60 en 70 die door de jaren heen niet aan schoonheid hebben ingeboet. De lijst wordt samengesteld door de luisteraars van Radio 5 Nostalgia. Van maandag 2 november tot en met vrijdag 6 november 2009 is de lijst vijf dagen lang te horen tussen 07:00 tot 19:00 uur. De presentatie is in handen van Henk Mouwe, Jan Steeman, Ruud Hermans, Hijlco Span, Tom Herlaar en Rocky Tuhuteru.

Op Radio5nostalgia.nl vindt de luisteraar een keuzelijst met 2.500 platen die het predikaat ‘evergreen’ verdienen omdat ze tijdloos mooi geluid brengen. De Radio 5 Nostalgia luisteraars bepalen met hun stemmen hoe de Evergreen Top 1000 eruit gaat zien. Stemmen voor de Evergreen Top 1000 kan via de Radio 5 Nostalgia website maar ook door de persoonlijke tien favoriete evergreens te vermelden op een briefkaart en die te sturen naar: Radio 5 Nostalgia, Antwoordnummer 42, 1200 VB Hilversum.

Stemmen kan tot en met 23 oktober 18:00 uur. Vlak voor 19:00 uur maakt presentator Rocky Tuhuteru in Familie Nederland (RVU) de nummer 1 bekend.

Lees ook:Evergreen Top 1000 start op Radio 5 Nostalgia
Lees ook:Willeke Alberti kiest haar favorieten
Lees ook:Evergreen Top 1000 sluit af met Wim Sonneveld
Lees ook:‘Het Dorp’ van Wim Sonneveld bovenaan in de Evergreen Top 1000
Lees ook:Stemmen voor de Radio 5 Nostalgia Evergreen Top 1000

83 Reacties // Reageer

83 thoughts on “Radio 5 Nostalgia presenteert de Evergreen Top 1000

 1. Nel Zonneveld

  Hoe bestel ik de Evergreen top 1000 cd.

    /   Reply  / 
  1. E Huijgen

   Geachte heer/mevr, Vandaag met veel plezier geluisterd naar uw programa. Is het mogelijk om er cd’s van uit te brengen? En zo ja , hoe kan ik die bestellen? met vr gr E Huijgen

     /   Reply  / 
   1. Marieke

    Op bol.com wordt de cd ‘de beste 100 uit de evergreen top 1000′ verkocht. Misschien dat u daar een kijkje kunt nemen?

    Met vriendelijke groet,

    Marieke

      /   Reply  / 
  2. l.v.d.berg

   Wij willen weten hoe ik deze CD,S kan kopen

     /   Reply  / 
 2. paul drabbe

  speciale herinneringen heb ik aan de plaat die bijna niet te vinden is: de instrumentale versie van het dranklied uit opera la traviata: libiamo, libiamo….. op deze plaat dansten we meestal de laatste wals op onze danscursus bij de dansschool Constance in Den Haag in 1963/64. met vriendelijke groeten en blijf maar doorgaan met jullie programma, heerlijke mijmeringen. Paul Dr

    /   Reply  / 
 3. Riet Mariën

  Goedemiddag,
  Hoewel Bach inmiddels mijn grootste favoriet geworden is, luister ik met heel veel genoegen naar uw programma. En in het bijzonder deze week waarin weer heel veel liedjes van weleer te beluisteren vallen.
  Aan meerdere liedjes heb ik goede herinneringen, ik heb zelfs nog een aantal Tuney Tunes uit de jaren vijftig, maar aan één liedje in het bijzonder en dat is het nummer van Vico Torriani ‘Du bist ein Traum’. In het jaar 1955 zat ik in de derde klas van de ulo in het Twentse Borne die geleid werd door zusters. Het was prachtig schaatsweer en na schooltijd zou ik dan ook gaan schaatsen met een vriendje, genaamd Bennie. Maar Bennie was protestants (of heiden, zoals dat toen genoemd werd) en ik katholiek. Onze klas grensde aan de straat en tegen vieren zag ik Bennie al op mij staan wachten aan de overkant met de schaatsen onder de snelbinders. Toen ik dacht dat de zuster niet keek, zwaaide ik even naar hem. Maar ja, de zuster zag het tóch en ook zij keek het raam uit. Ze vroeg waarom ik zwaaide en ik zei dat ik met hem ging schaatsen na schooltijd. En omdat ze de jongen kende en zijn familie, waar overigens niets op aan te merken viel, viel ze verontwaardigd tegen me uit dat het geen pas gaf dat ik met hem ging schaatsen. Mijn moeder moest er zelfs voor op school komen. Maar mijn lieve moeder vond dat geen doodzonde, zelfs geen dagelijkse zonde. Dat feit heeft de zuster eigenlijk maar moeilijk kunnen verkroppen.
  Hoe dan ook, ik ben heerlijk gaan schaatsen met Bennie op de ijsbaan in Zenderen. En op die ijsbaan kon je plaatjes aanvragen tijdens het schaatsen. En Bennie koos voor mij dit lied uit: ‘Du bist ein Traum’. Zijn manier om te zeggen dat hij verliefd op me was! Ik bewaar er nog altijd goede en warme herinneringen aan.
  In de jaren zestig ben ik naar Noord-Brabant verhuisd, mijn man achterna. Maar een jaar of acht geleden, in het archief van Borne, heb ik Bennie, die nu inmiddels Ben is gaan heten, nog eens ontmoet. We hebben nog heel amusant met elkaar gesproken en ook hij wist zich dit voorval nog goed te herinneren.
  Overigens bewaar ik aan de zusters ook goede herinneringen, ik heb er veel geleerd en veel ervan zit nog op mijn ‘harde schijf’ in mijn hoofd.
  Ik wens u verder alle succes met uw programma en ik begreep dat steeds meer mensen zich tot Radio 5 Nostalgia aangetrokken. Alleen maar mooi!
  Met vriendelijke groet, en hopelijk draait u deze plaat nog eens. Heel hartelijk dank.

    /   Reply  / 
 4. m. vlamings

  op welke frequentie vind ik radio nostalgia?

    /   Reply  / 
 5. Herman Horstink

  Help Help Ga straks, maandag, om 1800 uur vertrekken voor vakantie naar bali.
  Moet dit geweldige programma missen.

  VEEL LUISTERPLEZIER ALLEMAAL
  GR. HERMAN

    /   Reply  / 
 6. goethals henrik

  reuze dit program van jullie ken meerdere gentenaars die naar julie luisteren als plus 60er is dit zeker mijn prefere muziek groeten uit belgie
  voor iedereen daar bij jullie doei . . .

    /   Reply  / 
 7. Yolanda de Jong

  Hallo lieve radiomakers,

  Wat jullie betekenen voor alle luisteraars vind ik geweldig. Ik ben van 1946 dus herken ik praktisch alle platen uit vroegere tijd. Heerlijk om naar te luisteren. Ik vraag me af of de Tielman Brothers ook komen met Little Bird. Ik heb het vorige week ook al gevraagd niets gehoord. Maar je weet maar nooit.
  Hartelijk dank voor jullie mooie muziek en vooral doorgaan.
  Liefs Yolanda

    /   Reply  / 
 8. M Lebens

  Beste redactie

  Als mensen mij voor deze top 1000 vroegen van welke muziekstijl ik het meeste hou wist ik daar nooit een antwoord op te geven. Van alles wat maar niet te hard, zei ik dan maar.Maar nu weet ik het. Mijn lievelingsmuziek is : evergreens!
  Ik geniet met volle teugen!

    /   Reply  / 
 9. Gerda Vervest

  Goede morgen
  Geweldig dat we steeds van Uw muziek top 1000 kunnen genieten.
  Ben van bouwjaar 1947 en geniet met volle teugen
  radio hard en meezingen.
  Bedankt daarvoor.

    /   Reply  / 
 10. andre dekker

  heerlijk deze muziek uit de jaren 50 60 en 70.
  vooral die van connie francis . goede stem.
  maar de anderen zijn ook goed hoor.
  er is ook muziek bij dat uit kwam toen ik nog zeeman was jaren 60 en 70′.
  door gaan met deze muziek. luister elke dag naar jullie hoor.

    /   Reply  / 
 11. andre dekker

  heel fijn dat jullie dit al weer voor de tweede keer uit zenden, luister elke dag naar jullie.
  mooie muziek , vooral connie francis, mooie stem.maar de anderen zijn ook goed hoor.er zijn ook platen bij die uit kwamen toen ik nog zeeman was in de jaren 60 en 70′.
  zoals van elvis paul anka,
  lekker door gaan zo met deze muziek.

    /   Reply  / 
 12. siem

  hoi allemaal.
  dit is echt genieten k`heb nog nooit zolang en intensief naar de radio geluisterd. en de volume knop wordt vele malen gebruikt. leuke warme herinneringen komen boven drijven bij sommige platen en soms een traantje. siem

    /   Reply  / 
 13. bram aarnoutse

  ik ben 67 jaar en geniet van deze mooie oude muziek,fijne herrinneringen komen dan weer boven.een speciale herrinnering bewaar ik bij nummer 114: i can’t stop loving you.in 1961-62 lag ik in militaire dienst daar werd dit nummer heel vaak gedraaid,ik kende toen, wat nu mijn vrouw is pas.Door een ongelukje raakte het mil. voertuig waar ik in reed beschadigd.De straf voor mij was 14 dagen verzwaard arrest. Dus niet met verlof!Een hele maand zonder elkaar!!Zo ging dat toen

    /   Reply  / 
 14. Sietske Langbroek

  Heel leuk al die evergreens. Dierbare herinneringen komen weer boven. Maar… jammer dat de vaste rubrieken nu zij vervallen. Vooral Jules met zijn weerberichten mis ik!

    /   Reply  / 
 15. George Pattiwaël Van Westerloo

  Heel goede oude tijden flitsen voorbij.
  Vele liedjes die ik toen in mijn bandje zong toen ik nog in Indonesië was, hoor ik weer terug.
  Geweldig, kon ik de klok maar terug draaien…..
  Succes met jullie uitzending
  Bedankt voor de gezellige uren.

    /   Reply  / 
 16. john hanegraaf

  STOELEN AAN DE KANT !!!Ja deze week hebben wij 60 plussers al heel wat keren ruimte gemaakt om tete a tete te dansen / schuifelen op de muziek waar
  wij dat na onze kennismaking 46 jaar geleden zo
  vaak/veel deden. En af en toe zo spontaan nog
  midden op de dag nog doen in onze huiskamer.
  Deze week dus TIG keer !!!! BEDANKT ,BEDANKT,en
  een KNUFFEL van ons…

    /   Reply  / 
 17. andre dekker

  weer vandaag heerlijk geluisterd naar jullie mooie
  muziek.
  dit mogen jullie wel twee keer per jaar doen hoor.
  oude muziek school tijd en van het varen .
  bedankt

    /   Reply  / 
 18. andre dekker

  wat een mooie week van jullie, met al dat mooie oude muziek heb weer genoten hoor,mag van mijn wel twee keer per jaar gedaan worden, ga zo door.
  bedankt allemaal daar bij radio 5, gr andre.

    /   Reply  / 
 19. anneke bastiaan

  wij hebben GENOTEN deze week.Ik ben elke morgen om 5.45 uur op dus kon het vanaf het begin meemaken. Ik vond het wel jammer om af en toe mijn boodschappen te doen.En ik breng elke dag kinderen naar de britse school in Mariahoeve,dus moet ook wel eens naar binnen om de kinderen opte halen.Wij luisteren eigenlijk elke dag naar radio vijf, maar deze week is speciaal nostalgie.
  BEDANKT ALLEN DAARVOOR.
  gr. Anneke Bastiaan

    /   Reply  / 
 20. lucie van dixhoorn

  geweldige week gehad ,maar tussen alle hits van
  vroeger waar waren de Rolling Stones

    /   Reply  / 
 21. johan

  Met nummer één op de achtergrond:
  DUIZEND maal dank voor deze heerlijke week.!

    /   Reply  / 
 22. Willeke van Voorthuizen

  Ook langs deze weg wil ik alle medewerkers van radio 5 bedanken voor de fantastische afgelopen week, terwijl de laatste klanken klinken van de nummer 1 wil ik vragen hoe ik de cd kan bestellen van de evergreen top 1000. De stilte die nu valt nu het dan ECHT voorbij is is oorverdovend, het is gewoon even wennen. Nogmaals BEDANKT!!!
  Hartelijke groeten, Willeke van Voorthuizen.

    /   Reply  / 
 23. andre dekker

  jammer dat het is afgelopen met de top 1000′
  wat heb ik weer genoten daar van.
  heerlijk die oude muziek.
  bedankt daar voor radio 5.

    /   Reply  / 
 24. G joachimsthal

  Ik heb enorm genoten van jullie uitzendingen.
  Graag zou ik willen weten of er ook cd’s van
  de evergreens te krijgen zijn.
  Zo ja waar en hoe ka ik die bemachtigen.
  Bij voorbaat dank,en ga zo door zou ik zeggen.

  Met vr. groetjes Gonnie Joachimsthal.

    /   Reply  / 
 25. Lia de Wit

  Heerlijk heerlijk.
  Ik zit hier in mijn eentje te genieten van die heerlijke muziek die keihard aan staat.
  De buren zullen wel denken hoe ouder (60) hoe gekker!!
  Maar ik beleef weer een stuk uit mijn verleden.
  Bedankt radio 5 en ik hoop dat er ook een cd is van deze top 1000.
  Groetjes en ga zo door Lia de Wit

    /   Reply  / 
  1. Iwan Verrips

   Beste Lia,

   Ik heb eventjes voor je gezocht, maar er is geloof ik (nog) geen cd-box van. Er zijn veel enthousiaste luisteraars, dus dat zou nog geeneens een slecht idee zijn! Je kunt hier contact opnemen met Radio 5: http://staging.radio5.nl/contact/info.html

   Groeten,
   Iwan

     /   Reply  / 
   1. bep offermans zuijdwijk

    ik hoop ook dat er een CD van komt. het is iedere dag genieten van radio 5. wat maakten ze vroeger toch prachtige muziek. (ik wordt oud zeg) Een autorit vind ik heerlijk en kan niet lang genoeg duren bij wijze van spreken. ik zing met alle liedjes keihard mee. geweldig. Ik hoop voor jullie en voor mij dat deze zender met die gezellige mensen en goede muziek nog heel lang blijft. lieve groet BEP

      /   Reply  / 
 26. Thom Schrijer

  Prachtig deze muziek in AM want deze modulatie hoort helemaal bij deze tijd.
  Ik luister dan ook op een radio die net zo oud is als ik uit 1946.
  Doorgaan op de middengolf

  H Gr Thom

    /   Reply  / 
 27. Pita Rutten

  Loop de hele dag mee te dansen en te “zingen”geweldig die muziek uit de jaren 50 “mijn tienerjaren” het verbaast mij dat er zoveel op de vaste schijf is opgeslagen in je hoofd!!!!!! Bedankt radio 5

    /   Reply  / 
 28. Willem Sanders

  Dit is weer even lekker om te luisteren, vooral vandaag op vrijdag want dat is eigenlijk de minst leuke dag om te luisteren. Eerst tussen 10-12 (jack…..) hoort niet thuis op deze zender, misschien in de avond uren laat en dan adres onbekend een populair radio2 programma wat maar gedumpt is radio 5, leuk voor al die 50 plussers die luisteren toch wel. Ben nu begonnen aan de invulling van mijn 10 nummers, kijken hoeveel nummers van mijn lijstje een plaatsing halen, vorig waren het er 4.

    /   Reply  / 
 29. johan de niet

  heerlijk deze zender dat jullie nog lang in de lucht mogen zijn ik heb altijd radio 5 aan oude nummers ik personelijk vind de jare 50 en 60 de beste muziek ik dank jullie voor deze geweldige zender

    /   Reply  / 
 30. Christina Ytsma

  Wat een heerlijke muziek de hele dag door, ik krijg er nooit
  genoeg van, gewoon lekker je dingen doen lekker meezingen, ik
  voel me dan gewoon weer 18 jaar, net of is er niets veranderd.
  Het tilt je bovendien dan boven de hectische tijd van tegenwoordig
  uit. Verder ben ik modern in alle opzichten, maar deze muziek,
  vooral de evergreens geven mij in ieder geval vleugels.
  Heel veel succes verder met radio nostalgia.

  Heerlijke muziek, de hele dag door. Lekker gewoon je dingen doen
  je kunt meezingen, het roept veel herinneringen op en ik voel me
  dan weer 18 jaar.
  Het is een verademing in deze hectische tijd, deze muziek, vooral de
  evergreens gevens mij vleugels en zo’n evergreen top 1000, als
  vandaag is geweldig. Veel succes met radio nostalgia.

    /   Reply  / 
 31. Harma Nikolaas

  Heerlijk deze muziek de buren zijn weg dus gaat de radio op volume 10
  Ga zo door ik luister al vanaf het ondstaan van jullie zender en geniet met volle teugen elke dag weer ,van 5 tot 7 zonder muziek kan ik niet
  Vriendelijke groeten , Harma

    /   Reply  / 
  1. Marian Wilmink

   Heerlijk al die oude nummers,alles komt voorbij me eerste liefde,en ook weer dat het uit ging hihi schoolfeestjes,de disco verjaardagen thuis,trouwerijen en begrafenissen alles in een en natuurlijk heerlijk mee zingen ,mijn buurvrouw vind het vast niet leuk maar zo als we hier in Den Haag zeggen ff gewoon schijt aan hahahaha

     /   Reply  / 
 32. W.Treffers

  De gehele dag luisteren wij naar de top 1000 en we genieten daar enorm van. Graag zouden we van deze top 1000 een CD (box) in ons bezit hebben Is deze verkrijgbaar en zo ja hoe en waar? Bedankt voor uw reactie.
  W.Treffers

    /   Reply  / 
 33. Anita

  hallo 5 nostalgia

  Ik geniet met volle teugen en vooral van de cats.. We maakten vroeger muziek,in de jaren 70. De tekst nam ik op met een cassetterecorder songteksten hadden we nog niet van gehoord. Ons REPERTOIR kende ongeveer 10 nummers,een polonaise en natuurlijk ook One Way Wind nr 29,kippevel krijg ik ervan Heerlijk groetjes Anita Hallers

    /   Reply  / 
 34. elly hoogendoorn

  wat een waanzinnige muziek heb er van genoten.
  alleen denken aan feestjes dansles en je vrienjes wordt je toch blij van
  bedankt ik blijf luisteren naar radio 5

    /   Reply  / 
 35. Hako

  Net als “vroegu”op zee,bij de Marine!De hele dag Veronica of Noordzee aan.Jaren 60 en 70.Op Veronica kon je dan horen in het programma dat we weer eens langs kwamen,terug van verweggiestan.Dit was de terugkomst in Holland!Ome Lex Harding zou wel effe een muziekgrammofoonplaatje draaien.Daarna de Lange Jaap in Nieuwe Diep en dan naar moeders.Als je tenminste geen wachtdienst had,voor volk en vaderland.Maar daar werd je hard van!Maar we blijven hard, door RADIO 5 op volle kracht.Hij gaat,zo die gaat.

    /   Reply  / 
 36. adrie-bouwmeester

  Ik vraag een plaat aan voor de top 1000 van De Tielmanbroders , My Maria , het heb al gebeld daar voor , dus hoop dat hij gedraait wordt volgen de week Adrie uit Baarn

    /   Reply  / 
 37. adrie-bouwmeester

  ik vraag voor de top 1000 My Maria aan van de Tielman Broders

    /   Reply  / 
 38. AJM.van der Velden-van der Donk

  mijn stem gaat voor:
  Jij en ik van Robert Long
  Hell have to go van Jim Reeves
  Hello Josephine van Fats Domino
  Boot side now van Neil Diamond
  Skin to Skin van Harry Bellafonte
  LaiLa
  O solo Mio van Elvis Presly
  De Noordzee van Boudewijn de Groot
  Wir wollen niemals aus einander gehn van Gerard Wendland
  Una casa Portugesa van Amalia Rodrigez
  Allemaal muziek uit de tijd dat ik ging dansen.

    /   Reply  / 
 39. adrie-bouwmeester

  jij mag voor als mijn aanvraag My Maria van Andy Thielmans ook gedraaid wordt komen de week en een groet uit Baarn

    /   Reply  / 
 40. Hako

  Voor de top 1000:Zij heette Bloody Mary en was de schrik der zee!

    /   Reply  / 
 41. Harrie Janssen

  Geweldig leuke gouwe ouwe .
  Word er helemaal vrolijk van in deze sombere dagen .
  Ga zo door.
  Met vriendelijke groet

    /   Reply  / 
 42. Henk

  geweldige muziek
  breng dit is uit op een cd box zeker weten dat het verkoopt

    /   Reply  / 
 43. Jaap den Breejen

  Ik word er gewoon een blijer mens van, om de hele te luisteren en mee te zingen

    /   Reply  / 
 44. pim juffermans

  We zullen doorgaan zong Ramses! Max, met deze muziek ook doen hoor!

    /   Reply  / 
 45. Helga fun

  Door hele huis radio 5 Nostalgia aan….heerlijk wij genieten van alle nummers,en er komt weer zoveel naar boven !!!!geweldig

    /   Reply  / 
 46. Schelstraete Patrick

  Hallo

  Hier een reaktie uit vlaanderen , ik ben schelstraete patrick uit hansbeke (oost-vlaanderen belgie) ben toevallig op jullie zender beland echt mooie muziek ,doet mij denken aan mijn jeugdjaren de jaren 70 de jaren van de piratenzenders zoals veronica miamigo en atlantis ik draag deze zenders nog altijd in mijn hart

    /   Reply  / 
 47. Puck Mac Gillavry

  Beste mensen van radio 5 nostalgia

  Mijn hemel wat is het heerlijk om die geweldige muziek van vroeger te horen!!. Daar geniet ik met volle teugen van en vele oude herinneringen komen weer boven. Het liefst zit ik de hele dag voor de radio. Maar dat is helaas niet mogelijk, mijn man zit in een verpleeghuis en daar ga ik iedere dag naar toe, dus mis ik een hoop.
  Wat maken jullie veel los met dit programma. Hier word je weer jong van. Vorig jaar had ik een lijst met de hele top 1000, maar dit jaar stond het helaas niet in de krant. Erg jammer!!!
  Groetjes Puck uit Eindhoven.

    /   Reply  / 
  1. cathy

   Ik geniet ieder dag van de heerlijke liedjes van toen, ook in de tijd
   van apartheid in Zuid Afrika, ik moet vaak aan mijn jeugd denken, heel
   leuk, Keep on doing this it is beautiful. Thank you.

     /   Reply  / 
 48. Bob

  Wat was er voorheen toch veel geweldige muziek ik zou nooit anders willen horen mijn hele jeugd komt weer in helder terug het is prachtig bedank en ga zo door het zal mij goed doen
  Groeten Bob en Annie Bovenkarspel

    /   Reply  / 
 49. Patty

  Wat brengt deze muziek leuke, gezellige en ook verdrietige herinneringen, bij veel platen komen de herinneringen ,tijdstippen e.d goed aan. SUCCES verder en dank jullie wel

  Gr Patty

    /   Reply  / 
 50. Patty

  Gezellige muziek wat leuke en ook minder leuke herinneringen met zich mee breng, en dat is ook goed….

  Vr Gr Patty

    /   Reply  / 
 51. Rina

  Wat is dit genieten, Een dag in de week pas ik op mijn kleinkinderen ik mag kiezen vrijdag of zaterdag. Doe maar zaterdag dan kan ik de hele dag luisteren naar radio 5. Elk liedje is geweldig.Ik vind dit mooier dan de top 2000 [niet verder vertellen hoor] groetjes en DANK JE WEL.groetjes Rina.

    /   Reply  / 
 52. adrie-bouwmeester

  wat een goede Muziek op de Radio , over 30 jaar zullen we dan die troep uit Volendam horen ? ik denk dat niet, de muziek die we nu horen is tijd loos , een groet aan ieder een de bij deze top 1000 is betrokken gaa zo door een groet uit Baarn van Adrie

    /   Reply  / 
 53. joop schuurman(73)

  Hallo,zondermeer gewelige muziek,dit willen we horen!Voor deze muziek,waar iedereen toch blij van moet worden,hebben heel veel “piraten”hun nek uitgestoken! en dan voor nederlandstalig in het byzonder.Ga zo door en verlos ons van die verschrikkelijke rot herrie van tegenwoordig!

    /   Reply  / 
 54. Bea mooijman

  Wat een gezellgd muziek!
  Mijn broer Ben kon eerst radio 5 niet ontvangen en is speciaal naar zijn leverancier gegaan om
  te vragen hoe dit komt. heeft toen uitleg gekregen en geniet nu ook volop van jullie muziek
  Samen met zijn vrouw Nelly.

    /   Reply  / 
 55. J.Rollema Eizema

  Ik ben een luisteraarster van 83 jaar Ja.ja. In 1945 kwamen met de bevrijding ook de Engelstalige liedjes. Helaas was er toen maar weinig zendtijd beschikbaar met twee zenders. Maar er waren de Ramblers en de Skymasters en niet te vergeten de Arbeidsvitaminen.
  En nu kan ik de hele dag genieten van jullie prachtige muziek

  Janny

    /   Reply  / 
 56. Ria Tromop

  Ik loop de hele dag te genieten. Is er ook een cd box van de top 1000 evergreen

    /   Reply  / 
 57. thea gillis ( zwijndrecht)

  hallo, wat een geweldige muziek,inderdaad kan je alle nummers mee zingen,je hart gaat open ,ben mijn kamer aan het doen,met de sterio op 10 .geweldig ga zo door.

  en dank je wel .veel succes. ook bij sommige herinneringen

    /   Reply  / 
 58. Gerda de Winkel

  verleden jaar was ik een beddesprei aan het haken met jullie muziek.

  Nu ben ik een jas voor mijn dochter aan het breien. Het breit zo lekker weg, met al die oude nummers. Ben gelukkig alleen thuis, want zowel mijn man als zoon vinden dit öude mutsenmuziek. Nu ben ik voor 1x blij dat mijn man internationaal chauffeur is en mjn zoon kok. Ga vooral zo door. Als het mag wil ik de groeten doen aan buurvrouw Bep die luistert ook altijd naar jullie

  Groetjes Gerda

    /   Reply  / 
 59. André Menkhorst

  Beste mensen, elke dag blij. Weten jullie wat er gaande is, bijna iedereen die ik ken is bezig met het versturen van mailtjes aan elkaar om te laten weten dat jullie de top 1000 evergreen aan het uitzenden zijn. Dat zegt toch wel wat over het succes van het programma en er dus buiten de mailtjes die jullie zelf krijgen er heel wat onder de luisteraars zelf rond gaan om de top 1000 aan te prijzen. Gewéldig.

  Dank jullie wel

  Grtz. André.

    /   Reply  / 
 60. André Menkhorst

  Helemaal mee eens ( bovenstaande.)

  Echtgenote van….

    /   Reply  / 
 61. Alberta van Dijk

  Heelijk al die bekende nummers
  maar een zangeres heeft mijn voor keur dat is Maria De Lourdes met het nummer Que Te Vaya Bonito prachtig is dat

    /   Reply  / 
 62. Alberta van Dijk

  heerlijk al die mooie nummers geweldig
  maar een zangeres mag niet ontbreken dat is Maria De Lourdes met Que Te Vaya Bonito

    /   Reply  / 
 63. Riet de Graaff

  Gelukkig is het appartement goed geisoleerd, anders zou op de volgende vergadering een klacht komen voor mij, dat ik al dagen loop te zingen.
  Het is heerlijk om al deze nummers weer eens te horen.
  Er komen zoveel herinneringen boven. Heerlijk en bedankt.
  Riet

    /   Reply  / 
 64. À.a.m. Van Oers

  Wat leuk om Catharina Valente weer te horen met sweatshirt mijn daling mijn scht .heb dit nr alleenstaand aangevraagd en gedraaid gekregen Toppie!!

    /   Reply  / 
 65. Nell v Vliet

  Wat een opkikker deze week zeg,hier heb ik geen joint voor nodig om heerlijk te voelen !!eindelijk muziek waar je vrolijk en een heerlijk gevoel geeft, dit hebben we ff nodig met al die crissis die er is, ik vergeet alles en denk met weemoed wat een mooie tijd die we hadden,we hebben vandaag al wat aardig in onze huiskamer even gedansd op deze mooie muziek!complimenten voor jullie geweldige progamma, deze muziek moet eigenlijk maandelijks terug komen, bedank team van
  Radio Nostalgia

    /   Reply  / 
 66. Hans Netten

  Radio 5 Nostalgia
  Geweldig! bedankt voor deze heerlijke week.
  Het was weer ouderwets genieten van deze gouwe ouwe hits.
  Ga vooral zo door met jullie geweldige omroep.

  Gr.Hans Netten

    /   Reply  / 
 67. tilly

  ill silenzio werd op onze bruiloft gespeeld 42 jaar geleden
  gr gerry en tilly

    /   Reply  / 
 68. Ann en Frans Toet

  Wat een geweldige nostalgie .
  In deze tijd van vreselijke harde muziek die je overal om je heen hoort.
  Wij hebben genoten, wij zijn er voor thuis gebleven .
  mijn voorkeur heeft de plaat van PERRY COMO met For the good thimes”.
  heerlijke memorie’s,we hebben genoten .!!!
  In het hele huis de radio aan fantastisch.
  Radio vijf moet zeker blijven!!!

  groeten Ann en Frans

    /   Reply  / 
 69. Hannie

  wat een muziek , dit is genieten ,de radio staat de hele dag aan ,wil graag de cd box top1000 evergreens in mijn bezit hebben , waar kan ik deze bestellen .

    /   Reply  / 
 70. Van Riessen Gerda

  Het derde plaatje morgen is :”Saved By The Bell”. Dat is een speciaal plaatje voor me want dat had iemand voor me aangevraagd op de radio op mijn huwelijksdag en ik weet tot op de dag van vandaag niet wie dat voor me heeft aangevraagd!

  Geniet enorm van het programma!

  Gerda

    /   Reply  / 
 71. Gerrit en Rieneke Huizer

  Hallo allemaal.
  Wat een heerlijke week!
  We hebben genoten van de muziek.
  Oud en vertrouwd., bedankt voor de fijne muziek.
  Fijn weekeind ,ik hoop dat jullie nog vaak doen.

    /   Reply  / 
 72. Nell v Vliet

  Wat heb ik weer heerlijk onderuit op de bank genoten van jullie muziek,mag niet lopen v.w.een nieuwe knie,maar wel lekker zittend gedanst op de bank,dank jullie allen,en helaas weer een jaar wachten helaas.

    /   Reply  / 
 73. angela van adrichem

  ik heb een geweldige week gehad.
  Ik ga dit volgende week echt missen
  Wordt ook 65 en wil heel graag de cd .
  Waar kan ik hem het beste bestellen

    /   Reply  / 
 74. dinybuitinktulp

  Help!! Ben frequentie kwijt op radio 📻 npo 5

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>