Stemmen voor de Radio 5 Nostalgia Evergreen Top 1000

Uit de laatste luistercijfers bleek dat er steeds meer mensen luisteren naar Radio 5 Nostalgia. Zeker niet slecht om ook aan dat station aandacht te besteden op dit blog! Vanaf maandag kan je, of kunt u, weer stemmen voor de Evergreen Top 1000. De wát? Een lijst met ‘tijdloos mooie platen uit vooral de jaren ’50, ’60 en ’70′.

Eerder probeerde de zender ouderen al aan het internetten te krijgen, en nu kunnen ze dat in praktijk brengen door via internet te stemmen op de favoriete platen. Er kan gekozen worden uit een keuzelijst.

Op donderdag 21 oktober sluiten de stembussen voor de Evergreen Top 1000. Radio 5 Nostalgia staat die dag geheel in het teken van het stemmen voor de Evergreen Top 1000. Het is dan ook mogelijk om via de telefoon te stemmen, en luisteraars kunnen ook herinneringen bij platen doorgeven.

Verder is er geen geheim gedoe: vlak na het sluiten van de stembus om 19.00 uur wordt de nummer 1 bekend gemaakt. Niks een week wachten, zo kan het ook!

De complete Evergreen Top 1000 is te horen van maandag 1 tot en met vrijdag 5 november tussen 07.00 en 19.00 uur op Radio 5 Nostalgia.

Stemmen? Dat kan vanaf maandagochtend hier. Tot die tijd kan je nog even de lijst van vorig jaar bekijken.

Lees ook:Radio 5 Nostalgia presenteert de Evergreen Top 1000
Lees ook:Willeke Alberti kiest haar favorieten
Lees ook:Evergreen Top 1000 start op Radio 5 Nostalgia
Lees ook:1,7 miljoen luisteraars voor derde Evergreen Top 1000
Lees ook:‘Het Dorp’ van Wim Sonneveld bovenaan in de Evergreen Top 1000

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “Stemmen voor de Radio 5 Nostalgia Evergreen Top 1000

 1. Toon Vloet

  Mijn leeftijd , 85 jaar.
  Fantastisch programma. U doet onvoorstelbaar veel mensen een groot plezier met deze top duizend
  Hartelijk dank, Toon Vloet

    /   Reply  / 
 2. nardie westerveld

  mijn hele jeugd komt voorbij.
  muziek is het beste medicijn
  voor heel veel mensen.

    /   Reply  / 
 3. Nico

  DJ mag top 100. En wie heeft jullie dan weer opdracht gegeven om een zaal DJ uit te roepen tot beste van de Wereld. Wat een onzin allemaal zeg. Doe ze allemaal een onzin televizier ringetje .Staat er een eikel geboren uit sperma als een dansende pop achter een meng paneeltje .Hoeft niet eens te praten niet 1 woordje .En dan heeft hij niets anders te doen dan in zijn handjes te klappen of uit frustratie maar een beetje aan knopjes te gaan zitten pielen .En het schijfje loopt automatisch door. De mens achter het schijfje doet dan zo interessant mogelijk. En als een debiel iemand gaat roepen ,jj bent de beste van de hele Wereld,dan gaat die jongen naast zijn schoenen lopen. Dan denken ze plots of ze een Koning zijn geworden .De Koning van de dansende dans pop ,achter een meng paneeltje. Want de techniek deed de rest. Je kunt er niet zo goed een doofstomme achter zetten ,die aan de ledjes wel kan zien hoe hard de muziek staat en anders kan een doofstomme wel voelen aan de dreun van de bass hoe hard de muziek staat,want een doofstomme of geen doofstomme is in deze geen verschil . Want beiden praten toch niet .Zet er een kind van 5 jaar achter en roep het uit tot beste DJ ter Wereld .Niet naast je schoenen gaan lopen kind van 5 jaar . Maar dat kan nog niet op die leeftijd want kindervoetjes groeien nog.

    /   Reply  / 
 4. adrie-bouwmeester

  Door gaan met dit Radio gebeuren mijn plaat is van de Thielman Brothers my Maria ik hoop dat hij volgende week hoog staat

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>