Radio 4 woensdag live vanuit Maastricht

NPO Radio 4 Klassiek zendt volgende week woensdag de hele dag live vanuit Maastricht. De publieke klassieke zender strijkt neer in het Centre Céramique. De presentatoren van NPO Radio 4 ontvangen tussen 7.00 en 17.00 uur gasten uit de regio en musici treden op. Vanaf 9.00 uur is publiek welkom om de radio-uitzending in Maastricht gratis bij te wonen en de NPO Radio 4-presentatoren te ontmoeten.

Er is een heel programma samengesteld voor deze dag waar bekende Maastrichtenaren langs komen, waaronder André Rieu. Ook burgemeester Onno Hoes schuift aan tijdens de uitzending. Voor een compleet overzicht van alle gasten kijk op de website van NPO Radio 4.

Lees ook:Barry Paf en Kimberly van de Berkt vanaf het dakterras van 538
Lees ook:Q-music België live vanuit Amsterdam
Lees ook:André Rieu reikt award uit aan programmadirecteur Classic FM
Lees ook:Zing mee met… Radio Noordzee Nationaal
Lees ook:100% NL moet duet met André Hazes stoppen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>