Q-music België live vanuit Amsterdam

Toevallig was dit station gisteren nog het onderwerp in onze rubriek ‘Radio over de grens’. Dit, en natuurlijk ook een beetje Koninginnedag morgen, is reden voor de ochtendshow van Q-music België om morgenochtend naar Amsterdam te komen. Ornelis & Rogiers maken tussen 6.00 en 9.00 een speciale Oranje-uitzending.

Showbizz Bart brengt live verslag uit vanaf de Dam waar het allemaal gaat gebeuren morgen. Tijdens de uitzending komen ook (bekende) Nederlanders langs. Sharon, zangeres van Within Temptation, zingt drie nummers die in het teken staan van de koning en koningin. En ook André van Duin komt langs, en zal ongetwijfeld een carnavalshit laten horen aan de zuiderburen.

Q-music België kun je luisteren via de website van de zender.

Lees ook:Armin van Buuren met opvallende samenwerking
Lees ook:Q’s humoristische antwoord op MNM [filmpje]
Lees ook:Vrouwelijke dj’s nemen Q-music over
Lees ook:Radio 4 woensdag live vanuit Maastricht
Lees ook:Als VIP de orkestbak in

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>