100% NL moet duet met André Hazes stoppen

Hij is al ruim drie jaar dood, maar toch is André Hazes nog steeds populair. Bij RTL 4 gaan bekende zangers een duet zingen met wijlen Dré en ook 100% NL had eenzelfde idee. Sinds vorige week donderdag stond op de website van 100% NL de actie 'Zing met André' online. Luisteraars konden meezingen met het nummer Bedankt m'n vriend en hun eigen gezongen versie konden ze vervolgens online zetten. Maar toen kwam EMI…

De platenmaatschappij van André is niet zo heel gecharmeerd van de actie en eist dat 100% NL de opnames van de website verwijdert. Dat moet vóór dinsdagmiddag 12 uur gebeurd zijn en 100% NL heeft geluisterd naar het vriendelijke doch dringende verzoek van EMI. De technische ploeg van 100% NL is druk bezig alle bestanden off line te halen.

Ondanks dat de 'Zing met André'-actie maar kort geduurd heeft, waren er wel enkele honderden luisteraars die een eigen gezongen versie gemaakt hebben. Om de zingende luisteraars tegemoet te komen, heeft 100% NL de band Zonder Twijfel er bij gehaald. Die band vindt het juist erg leuk wanneer 'gewone mensen' meezingen met hun nummers, zo staat te lezen op de website van 100% NL.

Ook is 100% NL in gesprek met het management van volksheld Wolter Kroes waardoor de luisteraars binnenkort mogelijk ook met hem in duet kunnen gaan.

Lees ook:Radioactive headlines week 44
Lees ook:Hollandse Week op Omroep Brabant
Lees ook:Zing mee met… Radio Noordzee Nationaal
Lees ook:André Rieu reikt award uit aan programmadirecteur Classic FM
Lees ook:Joop.nl wil Ramses Shaffy op nummer 1

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>