Barry Paf en Kimberly van de Berkt vanaf het dakterras van 538

Tropische temperaturen buiten vandaag, en heel toevallig startte 538 vanochtend ook met de Zomer Top 1000. Of het iets met elkaar te maken heeft durf ik niet te zeggen, wel weet ik dat Barry Paf en Kimberly van de Berkt een leuke week in het vooruitzicht hebben. Ze mogen met dit lekkere weer deze heel week de 538 Zomer Top 1000 presenteren tussen 16.00 en 18.00 voor 538TV vanaf het dakterras van 538.

Deze week komen er gasten langs en worden er live optredens gegevens op het dakterras. Luisteraars worden uitgenodigd om langs te komen om de zomer alvast te vieren. Wil jij hierbij zijn, kijk dan op de website van 538.

De 538 Zomer Top 1000 is te beluisteren tussen 17 juni en 21 juni.

Lees ook:Radio 4 woensdag live vanuit Maastricht
Lees ook:Negen weken Zomerspijkers met Dolf Jansen
Lees ook:10 Gold luidt de zomer in met ‘De Zomer Top 100′
Lees ook:Van Inkel vrijdag live vanaf strand van Bloemendaal
Lees ook:538 komt met dit herfstweer met de Zomer Top 1000

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>