Waar staan mijn favoriete nummers in de Top 2000?

Heb jij gestemd op je favoriete nummers voor in de Top 2000 van NPO Radio 2 en ben je benieuwd of die nummers in de lijst staan? Dat kan je nu alvast even checken. Of je favoriete nummers er in staan kun je hier bekijken.

Alleen op welke plaats je favoriete nummers staan, dat houden ze bij NPO Radio 2 nog even geheim. De top-3 werd vorige week al wel bekend gemaakt. Voor de tweede keer in de historie van de lijst staat Hotel California van de Eagles bovenaan. Queen met Bohemian Rapsody staat op de tweede plaats. Op de derde plaats staat Stairway To Heaven van Led Zeppelin.

Lees ook:Eagles met Hotel California op nummer 1 in Top 2000
Lees ook:‘Home’ van Dotan hoogste nieuwe binnenkomer Top 2000
Lees ook:‘Hotel California’ op nummer één in Seventies Top 100
Lees ook:Stairway To Heaven dé klassieker op 3FM
Lees ook:Seventies Top 100 online terugluisteren

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>