‘Home’ van Dotan hoogste nieuwe binnenkomer Top 2000

Het nummer ‘Home’ van Dotan is de hoogste nummer binnenkomer in de Top 2000 van NPO Radio 2. Het nummer komt binnen op plaats 82. Sander de Heer maakte dat donderdagavond bekend. De complete lijst wordt vrijdagmiddag in het programma Wout2day tussen 16.00 en 18.00 uur bekendgemaakt.

De top 3 werd eerder al bekendgemaakt. Hotel California van The Eagles staat op 1, gevolgd door Bohemian Rapsody van Queen en Led Zeppelin met Stairway to Heaven. Dit jaar werden er 10% meer stemmen uitgebracht dan vorig jaar, in totaal 3,8 miljoen stemmen.

De Top 2000 wordt uitgezonden van Eerste Kerstdag 12.00 uur tot en met oudejaarsavond 24.00 uur.

Lees ook:Stairway To Heaven dé klassieker op 3FM
Lees ook:Ramses Shaffy domineert top 10 van Top 2000
Lees ook:Hotel California van The Eagles op nummer 1 in de Top 2000
Lees ook:Waar staan mijn favoriete nummers in de Top 2000?
Lees ook:Eagles met Hotel California op nummer 1 in Top 2000

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>