Verkiezingen: Radio 2 live vanuit stembureau

Vandaag is de dag waarop Nederland beslist hoeveel zetels de politieke partijen elk de komende vier jaren mogen innemen. Het Radio 2-programma ‘De Heer Ontwaakt’ komt op deze belangrijke dag live vanuit een stembureau. Het stemlokaal bevindt zich in het AKN-gebouw in Hilversum, daar waar de omroepen Avro, KRO en NCRV zitten. En ook de studio van Radio 2. De hele dag komen BN’ers langs om daar te stemmen en zij zullen natuurlijk ook aanschuiven in de studio van Radio 2.


Presentator Sander de Heer zal woensdagochtend tijdens de uitzending van ‘De Heer Ontwaakt’ live op de radio zijn stem uitbrengen. Verder komen Bob Fosko en Suzanne Bosman langs en verzorgt Sabine Uitslag een optreden.

De aandacht voor de Tweede Kamerverkiezingen blijft niet beperkt tot het ochtendprogramma. Radio 2 volgt van ‘s morgens zes uur tot ‘s avonds acht uur de gebeurtenissen in het stemlokaal vanuit de naastgelegen Radio 2-studio.

Lees ook:Sander de Heer gaat zelf jobhoppen
Lees ook:Sander de Heer loopt van Amsterdam naar Hilversum
Lees ook:Jan Smit op de steigers voor Jophoptour
Lees ook:Nieuwe studio Radio 2 af
Lees ook:Sander de Heer van het Weer en Verkeer met eigen ochtendshow

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>