Nieuwe studio Radio 2 af

De nieuwe studio voor Radio 2 is af. Afgelopen weken kregen de presentatoren uitleg over de nieuwe studio. Sinds vorige week worden er ook al radioprogramma’s vanuit de nieuwe studio uitgezonden. Langzamerhand komen ook steeds meer blije Radio 2-presentatoren op twitter met foto’s naar buiten.

De studio bevat nieuwe technologie. Volgens Radio 2 was de oude studio al lange tijd aan vervanging toe. Nog niet alle programma’s worden uitgezonden vanuit de nieuwe studio, want er wordt nog getest. De eerste programma’s, waaronder ‘De Heer Ontwaakt!’, komen al vanuit de nieuwe studio.

Afgelopen weken verschenen op Twitter al foto’s van de nieuwe studio.

Sander de Heer en Frank van ‘t Hof tijdens de ochtendshow van Radio 2. (Foto: @sanderdeheer)

Lees ook:Sander de Heer live vanaf het strand
Lees ook:Gabberfoto’s van Q-music-dj’s opgedoken
Lees ook:Nieuwe studio’s 3FM sinds vandaag in gebruik
Lees ook:Sander de Heer van het Weer en Verkeer met eigen ochtendshow
Lees ook:Filmpje: De studio van Radio 538 in 2002

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>