Sander de Heer loopt van Amsterdam naar Hilversum

Aanstaande vrijdag zal Radio 2-presentator Sander de Heer van Amsterdam naar Hilversum lopen. Dit ter voorbereiding voor de 40 km die hij moet gaan lopen tijdens de Nacht van de Vluchteling. De actie begon als een grap van Tom Mulder, die namens ‘De Heer Ontwaakt’ speciaal ambassadeur is van de Nacht van de Vluchteling en zal afreizen naar Zuid-Soedan.

Tom Mulder bedacht een manier voor De Heer om te oefenen voor de Nacht van de Vluchteling: lopend naar het werk. ‘Je bent gek. Weet je hoe ver ik hier vandaan woon’, antwoordde De Heer. Toch heeft de presentator besloten om lopend naar zijn werk te gaan.

Vrijdag vertrekt de presentator om 03.00 uur. Hij zal ongeveer 30 km moeten lopen om bij de studio te komen. De Heer gaat er vanuit de studio om 06.00 uur nog niet te hebben bereikt en zal daarom de presentatie van De Heer Ontwaakt! wandelend doen. Wie weet bevalt het de presentator zo goed, dat hij voortaan altijd lopend naar zijn werk gaat!

Sander de Heer presenteert elke werkdag van 06.00 tot 09.00 uur het programma De Heer Ontwaakt! op Radio 2.

Lees ook:Inschrijving ‘ambassadeur van De Heer’ gesloten
Lees ook:Video: Tv-spot voor De Heer Ontwaakt
Lees ook:Sander de Heer gaat zelf jobhoppen
Lees ook:Verkiezingen: Radio 2 live vanuit stembureau
Lees ook:Tour de Studiovloer voor echte fietsfanaten

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>