Sander de Heer gaat zelf jobhoppen

Luisteraars die een keer wat anders wilen, krijgen in het Radio 2-programma ‘De Heer Ontwaakt’ deze kans: Voor één dag kan een luisteraar een andere baan krijgen. De bevindingen van de mensen die ander werk uitproberen zijn te horen in het vaste item ‘de Jobhopper‘. Volgende week zijn de rollen omgedraaid, want dan gaat presentator Sander de Heer zèlf jobhoppen. Van maandag 16 tot en met vrijdag 20 maart 2009 oefent de Radio 2-dj elke dag een andere baan uit. Uiteraard behoudt De Heer zijn baan als dj en is hij ook volgende week gewoon tussen 06:00 en 09:00 uur te horen in het ochtendprogramma van Radio 2.

Dat radiomaken moet hij wel combineren met het jobhoppen, want zijn verrichtingen zijn live te horen van uit een mobiele studio die elke dag ergens anders staat. Na de uitzending van ‘De Heer Ontwaakt’ werkt Sander de hele dag nog mee, het jobhoppen is dus niet alleen voor de show.

Maandag begint Sander de Heer bij een tankstation langs de snelweg A2, om vervolgens dinsdag in Dierenasiel Zwolle mee te werken. Woensdag strijkt De Heer met zijn ochtendshow neer in het Isala College Silvolde, donderdag in een meubelfabriek in Loosbroek en de week jobhoppen wordt vrijdag afgesloten met een baantje in verzorgingstehuis IJsselstein. Daar verzorgt Sander de Heer samen met staatssecretaris Jet Bussemaker de opening van ‘Make A Difference Day‘.


Dit radioblog is genomineerd voor Nobiles Blogger ’09.
Stem hier op Jorn en daarmee op Radioactive.blog.nl!

Alvast dank voor je stem! En vergeet je e-mailadres niet achter te laten bij het stemmen, want iedere 100ste stemmer wint ook prijzen!


Lees ook:Sander de Heer zoekt vervanger voor een dag
Lees ook:Sander de Heer ruilt leven met… Sander de Heer
Lees ook:Omroepster Paula Patricio “typisch tachtig”
Lees ook:Sander de Heer te gast bij Insite op V-Radio
Lees ook:Jan Smit op de steigers voor Jophoptour

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>