Hans Schiffers ligt uit Wie is de Mol?!

Fanatiek als hij was, het heeft hem niet heel ver gebracht in ‘Wie is de Mol?!’. Radio 2-presentator Hans Schiffers ligt namelijk al na de derde aflevering uit het spel. Schiffers is één van de tien bekende(re) Nederlanders die deelneemt aan het programma waarin opdrachten uitgevoerd moeten worden voor de prijzenpot. In hun midden is een mol die boel sabboteert en één ding is zeker, Hans Schiffers is het niet. Hij beantwoordde donderdagavond de vragen over de identiteit van de Mol als slechtste en dat betekende voor de radio-dj het einde van zijn deelname aan het spel.


“Je mag veel naar ‘De Mol’ hebben gekeken, het valt niet mee om het zelf te spelen”. Dat was de reactie van Schiffers toen hij het spel en zijn acht overgebleven medekandidaten moest verlaten.

Al een aantal jaren ontvangt Hans Schiffers de dag ná de uitzending de afgevallen kandidaat van ‘Wie is de Mol’ in zijn radioprogramma. In ‘Schiffers.fm’ wordt tevens iedere week een muzikale aanwijzing gegeven over dé Mol. Een dergelijke aanwijzing zal vrijdag weer te horen zijn op Radio 2, maar een interview met de afgevallen kandidaat… ik denk het niet, Schiffers kan moeilijk zich zelf gaan interviewen!

‘Wie is de Mol?!’ kent een rijke historie aan deelnemers van de radio. In verleden deden onder meer Sander de Heer, Gijs Staverman, Coen Swijnenberg en Sander Lantinga mee. Twee jaar geleden was 3FM-dj Paul Rabbering de winnaar van het spel en vorig jaar was oud-dj Dennis Weening de Mol.

Zie ook:
- Wie is de Mol?! 2009 van start, Hans Schiffers is deelnemer

Lees ook:Wie Is De Mol 2009 met radio-dj Hans Schiffers
Lees ook:Wie is de Mol?! 2009 van start, Hans Schiffers is deelnemer
Lees ook:Hans Schiffers maandag te gast bij ‘Insite’
Lees ook:De Mol Jon van Eerd vrijdag in Schiffers.fm
Lees ook:Podcast als ‘extended version’ van radiointerview

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Hans Schiffers ligt uit Wie is de Mol?!

  1. Pingback: De Mol Jon van Eerd vrijdag in Schiffers.fm | Radioactive

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>