De Mol Jon van Eerd vrijdag in Schiffers.fm

Negen afleveringen lang was hij de man die de opdrachten van zijn medekandidaten saboteerde: Jon van Eerd (foto) was dé mol in de negendie editie van het televisieprogramma ‘Wie is de Mol?’. Het Avro-programma krijgt al seizoenen lang ook op de radio de nodige aandacht. In ‘Schiffers.fm’ is iedere week de dag na de uitzending op televisie de afgevallen kandidaat te gast. Presentator Hans Schiffers was dit jaar zèlf één van de deelnemers aan Wie is de Mol?, maar de dj moest al in de tweede aflevering het spel verlaten. Vrijdag 13 maart ontvangt Schiffers de man in de uitzending die ook zijn spel heeft lopen saboteren.

In Wie is de Mol? spelen tien bekende(re) Nederlanders allerlei opdrachten en in hun midden is één persoon die het spel saboteert. De taak van de deelnemers is om die mol te ontmaskeren. In de uitzending van ‘Schiffers.fm’ van vrijdag de 13e is Jon van Eerd te gast en daar zal hij ongetwijfeld vertellen over hoe lastig het geweest is om de mol te zijn én om er maandenlang niets over los te mogen laten. Kandidaten mogen één iemand in vertrouwen nemen, maar mogen verder niemand iets vertellen over het verloop van het programma, op straffe van een boete van 250.000 euro.

Schiffers.fm‘ met mol Jon van Eerd is er vrijdag van 14:00 tot 17:00 uur op Radio 2.


Heb jij al gestemd? Radioactive.blog.nl is genomineerd voor Nobiles Blogger ‘09. Stem hier op Jorn en daarmee op dit radioblog!

En oja, je doet het niet voor niets, want iedere 100ste stemmer wint ook prijzen!


Lees ook:Hans Schiffers ligt uit Wie is de Mol?!
Lees ook:Wie is de Mol?! 2009 van start, Hans Schiffers is deelnemer
Lees ook:Wie Is De Mol 2009 met radio-dj Hans Schiffers
Lees ook:Hans Schiffers maandag te gast bij ‘Insite’
Lees ook:Cryptopicto’s van Hans Schiffers in Stripmuseum

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>