Hans Schiffers maandag te gast bij ‘Insite’

Op de radio praten over radio. Vanavond is het weer zover, dan wordt in het mediaprogramma ‘Insite’ op V-Radio twee uur lang gesproken met radiomaker Hans Schiffers. Met hem wordt gesproken over zijn carrière en zijn visie op het medialandschap. Hans Schiffers is werkzaam voor de Avro waar hij nu onder andere het Radio 2-programma ‘Schiffers.fm’ presenteert.

 

‘Insite’ is het mediaprogramma dat te horen is op V-Radio, het webstation van de V-Academy. Wekelijks wordt er aandacht besteed aan de crossmediale ontwikkelingen van het altijd rumoerige medialandschap. Maandag 8 december is Hans Schiffers dus te gast en de uitzending is te horen van 20:00 tot 22:00 uur op V-Radio.

Hans Schiffers had de afgelopen jaren iedere week een afvaller van het televisie-programma ‘Wie is de Mol?!’ in zijn radio-uitzendingen. In ‘Schiffers.fm’ wordt ook altijd een muzikale aanwijzing gegeven waarmee de luisteraars de mol beter moeten kunnen ontmaskeren. In de nieuwste serie van ‘Wie is de Mol?!’ die begin janurari 2009 wordt uitgezonden, is Schiffers zélf één van de tien kandidaten. Misschien laat hij vanavond iets los over zijn deelname… en wie weet is hij de mol wel! Dat zal hij overigens nooit voor het einde van de serie zeggen, want daar staat een straf op van 250.000 euro.

Wellicht vanavond al wel een muzikale aanwijzing

Zie ook:
- Radioactive interviewt Hans Schiffers
- Wie is de Mol?! met radio-dj Hans Schiffers

Lees ook:Hans Schiffers ligt uit Wie is de Mol?!
Lees ook:Albert-Jan Sluis te gast bij V-Radio’s Insite
Lees ook:Erik de Zwart maandag te gast bij ‘Insite’
Lees ook:Wie Is De Mol 2009 met radio-dj Hans Schiffers
Lees ook:Podcast als ‘extended version’ van radiointerview

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>