Uniek concert Barry Hay met Big Band live op Radio 2

Barry Hay, frontman van Golden EarringRadio 2 presenteert op donderdag 4 september 2008 een eenmalig concert van Barry Hay met de Metropole Big Band. De Golden Earring-zanger vertolkt in Paradiso in Amsterdam een eigen interpretatie van een selectie klassiekers uit de rockhistorie. Het concert wordt 4 september vanaf 20:00 uur rechtstreeks uitgezonden op Radio 2 en is ook live op internet te zien via de website van het radiostation.

De combinatie van Barry Hay, toch één van de grootste rockzangers van Nederland, voor het eerst met de Metropole Big Band vanuit de Amsterdamse rocktempel Paradiso, is prachtig. Het concert belooft een unieke belevenis te worden", zegt Ron Stoeltie, muziekcoördinator van Radio 2.

Tijdens het optreden met de Big Band zingt Barry Hay nummers als 'Spinning Wheel' van Blood, Sweat & Tears, 'Let's Spend The Night Together' van The Rolling Stones, 'The Power Of Love' van Huey Lewis & The News en 'The Walls Come Tumbling Down' van The Style Council.

Meer over Radio 2:
> Radioactive.blog.nl/radio-2

Lees ook:Barry Hay donderdag te gast bij Edwin Evers
Lees ook:Exclusief optreden Anita Meyer op Radio 5 Nostalgia
Lees ook:Concert Adele vanavond op 3FM
Lees ook:Arjen Grolleman herdacht met optreden Marc Almond
Lees ook:Radio 2 Mijlpaal voor Acda en de Munnik

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>