Concert Adele vanavond op 3FM

3FM zendt vanavond het optreden dat Adele op 8 april in Paradiso gaf compleet uit. De publieke popzender presenteert voor het concert vanaf 21.00 uur een speciale uitzending van MetMichiel (NTR). Vanaf 21.20 uur klinkt het volledige live concert van Adele tot 22.40 uur in de uitzending van 3voor12 (VPRO).

Adele in Paradiso was direct uitverkocht. Recensenten loofden het optreden van de Britse ster, het publiek was dolenthousiast. Voor iedereen die niet aanwezig kon zijn in Paradiso, biedt 3FM Adele het audio-podium van de zender.

Het concert is daarnaast te horen en zien via 3fm.nl. Tijdens de uitzending zijn via de website van 3FM filmpjes en foto’s van het optreden in Paradiso te zien. Via 3FM Social Radio zijn alle reacties van luisteraars op de uitzending op social media zoals Twitter, Hyves en Facebook te volgen. 3FM roept luisteraars die bij het optreden waren op om hun foto’s of filmpjes van het concert te uploaden via www.3fm.nl/adele.

Lees ook:Uniek concert Barry Hay met Big Band live op Radio 2
Lees ook:Top 2000 In Concert met Acda en de Munnik en Guus Meeuwis
Lees ook:3FM zendt concert Anouk uit
Lees ook:3FM zendt jubileumconcert Racoon uit
Lees ook:Top 2000 In Concert: Alain Clark, Waylon, Miss Montreal en Lucie Silvas

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>