Arjen Grolleman herdacht met optreden Marc Almond

Kink FM organiseert op donderdag 25 maart een concert ter nagedachtenis aan radio-dj en stationmanager Arjen Grolleman, die op 20 januari overleed. Tijdens het concert ‘Tears Run Rings, a tribute to Arjen Grolleman’ treden artiesten op zoals Audiofeel, Anne Soldaat, Solo en Spinvis, op. De avond wordt afgesloten door een van de favoriete artiesten van Arjen, de Britse zanger Marc Almond.

Volgens Stationsmanager van Kink FM Jantien van Tol heeft het concert een dubbele betekenis:

“We organiseren het om te laten zien dat Kink FM klaar is voor de toekomst en dat Arjen hierin altijd voort zal leven.”

Live op Kink

De avond begint om 20:00 uur en duurt tot ongeveer 23:30 uur. Het concert, dat plaatsvindt in Nachttheater Sugar Factory aan de Lijnbaansgracht 238 in Amsterdam, is ook live te beluisteren via Kink FM.

De Kink FM-dj’s Jan Douwe Kroeske en Henk Kanning zullen de presentatie van het speciale optreden op zich nemen. Luisteraars van Kink FM kunnen via een actie kaarten winnen om zelf aanwezig te zijn bij het concert. Zie voor meer informatie daarover ook de website kinkfm.com.

Tears run rings

Het nummer ‘Tears Run Rings’ van Marc Almond was het favoriete nummer van Arjen Grolleman. Vele tientallen radiostations draaiden dat nummer op maandag 25 januari even na 15:00 uur, het moment dat de uitvaart van Grolleman begon,

ZIE OOK:
- Radiozenders draaien favoriete plaat Arjen Grolleman
- Arjen Grolleman overleden 

Lees ook:Arjen Grolleman tribute live op Kink FM
Lees ook:Radiozenders draaien favoriete plaat Arjen Grolleman
Lees ook:RTL maakt in memoriam voor Arjen Grolleman
Lees ook:Speciale Avondland ter nagedachtenis Arjen Grolleman
Lees ook:Arjen Grolleman overleden

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>