Patrick Lodiers gaat radio maken

De zaterdagnacht op Radio 1 is vanaf september geheel voor BNN. Patrick Lodiers trapt de nacht af met van 00:00 tot 01:00 uur zijn eigen nieuwe interviewprogramma ‘De Overnachting’. Daarna neemt BNN presentatrice Zarayda Groenhart het presentatiestokje over. Zij presenteert vanaf dit najaar het prikkelende radioprogramma ‘LUST!’ van 01:00 tot 04:00 uur. En voor wie dan nog niet kan slapen of voor wie er alweer vroeg uit de veren is, start Luuk Ikink van 04:00 tot 07:00 uur op de zondagochtend.


De Overnachting

In De Overnachting komt iedere week een prominente gast logeren in The College Hotel in Amsterdam. Voor het slapen gaan praat presentator Patrick Lodiers live in de hotelkamer met uiteenlopende bekende gasten over daden, dromen, en passies. De minibar wordt geopend, de iPod aangesloten voor lekkere muziek en er wordt vooral veel gepraat, gelachen en gemijmerd.

LUST!

Ook nieuw op Radio 1 is LUST! In deze live-talkshow praat Zarayda Groenhart iedere week over liefde, seks en relaties. Dat doet ze samen met een vaste seksuoloog, gasten in de studio en vooral luisteraars. Thema’s die worden aangesneden variëren van verliefdheid tot travestie en van geslachtsziektes tot driehoeksverhoudingen.

Talk of the Town

Tussen 04:00 en 07:00 uur is de luisteraar aan zet bij Luuk Ikink. In Luuk’s interactieve radioprogramma draait alles om de talk of the town in die nacht. Alle trending topics van dat moment komen voorbij. De jonge radiomakers van BNN University trekken er op uit om reportages te maken.

De nieuwe BNN Radio 1-programma’s starten in de nacht van zaterdag 4 op zondag 5 september 2010.

Lees ook:Lex Gaarthuis per direct weg bij BNN en 3FM
Lees ook:BNN Today maakt interviews op de Waddenzee met gasten Storm Op Komst
Lees ook:BNN-presentatoren halve maand op boot, dagelijks verslag
Lees ook:Sander Lantinga vanavond in ONM
Lees ook:Myrna Goossen vervangt Tineke de Nooij volgende week op Radio 5

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>