BNN-presentatoren halve maand op boot, dagelijks verslag

BNN-radiopresentatoren Luuk Ikink en Frank van der Lende voelen zich als een vis in het water in eigen land. Nederland is een waterland, maar wie weet nou eigenlijk echt waar welke rivier loopt? Aan Luuk en Frank de taak de Nederlandse wateren op de kaart te zetten als De Schippers bij BNN Today. Drie weken lang cruisen De Schippers door Nederland. Ze eten vis uit de rivier, redden mensenlevens als lifeguard en vinden hun roeping als sluiswachter. Natuurlijk lusten de mannen ook wel een biertje en daarom sluiten Luuk en Frank hun tocht af met de Sneekweek in Friesland.

Vanaf 18 juli zijn hun avonturen elke avond om 21.45 uur te horen in BNN Today op Radio 1. Op zondag staan De Schippers vroeg op om het radioprogramma Vier Zeven live vanaf de boot te presenteren. Vanaf 04.00 uur bij BNN op Radio 1.

Luuk: ‘We hebben er ontzettend veel zin in, maar maken ons ook wel een beetje zorgen.’ Frank vult aan: ‘Onze vaar-ervaring gaat niet verder dan een beetje ronddobberen in een rubberbootje en kanoën op een suffe rivier. Met een BNN-boot van negen en een halve meter heel Nederland door is wel even iets anders!’

Schippers Luuk en Frank hebben de route goed voorbereid. Van het Friese Sneek varen ze de polder door, dwars door Het Gooi. Langs Wageningen en Arnhem hopen ze via de Kleine Ijssel en Deventer weer in Friesland terecht te komen, waar Sneekweek op ze wacht.

Lees ook:100% NL zwaait 3JS uit naar Songfestival
Lees ook:BNN Today maakt interviews op de Waddenzee met gasten Storm Op Komst
Lees ook:Stembus Homo 100 weer geopend
Lees ook:BNN Today komt met een nieuw format voor de vrijdagavond
Lees ook:Anita Meyer weer bovenaan 3FM Homo 100

1 Reacties // Reageer

One thought on “BNN-presentatoren halve maand op boot, dagelijks verslag

  1. Bootverzekering

    Ik ben erg benieuwd naar deze uitzendingen. Zonder enige ervaring het water op gaan is niet echt slim maar ze hebben waarschijnlijk wel iemand bij die hier ervaring in heeft?

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>