Lex Gaarthuis per direct weg bij BNN en 3FM

DJ zijn bij 3FM voor BNN, voor velen zal het een droom zijn. Maar iedereen weet dat dingen ook kunnen tegenvallen of dat iets toch minder cool is dan het lijkt. Dat moet Lex Gaarthuis ook zijn overkomen: hij maakt zojuist via Twitter bekend dat hij per direct stopt bij BNN/3FM. Gaarthuis maakte een nachtprogramma van 1.00 tot 4.00 uur op donderdag. De voorheen SLAM!FM-DJ geeft aan dat er geen klik was, maar dat we zeker nog van hem gaan horen…

3FM

Gaarthuis zat sinds september 2010 bij BNN. Sinds die tijd heeft BNN meer zendtijd gekregen omdat het een ‘grotere’ omroep is geworden. Als gevolg daarvan presenteert ook Domien Verschuuren nu voor BNN. Hij maakt elke werkdag van 10.00 tot 12.00 uur het programma @Work. Op dat tijdstip zat eerst AVRO’s Arbeidsvitaminen met Gerard Ekdom.

Weekend

Ook de weekendochtenden zijn in september naar BNN gegaan, die worden gepresenteerd door Frank Dane, die overkwam van Radio 538. Hij maakt zaterdag en zondag van 7.00 tot 10.00 uur het programma ODOF (Ontzettend Dikke Ochtend Frank).

Radio 1

Daarnaast heeft BNN ook de nacht van zaterdag op zondag op Radio 1 gekregen. Patrick Lodiers presenteert De Overnachting, Zarayda Groenhart praat elke week over liefde, seks en relaties in LUST! en Luuk Ikink presenteert het programma Vier Zeven.

Lees ook:Frank Dane draait warm
Lees ook:Lex Gaarthuis op donderdag in 3FM-nacht
Lees ook:BNN-presentatoren halve maand op boot, dagelijks verslag
Lees ook:Patrick Lodiers gaat radio maken
Lees ook:Lex Gaarthuis nieuwe dj bij Slam!FM

1 Reacties // Reageer

One thought on “Lex Gaarthuis per direct weg bij BNN en 3FM

  1. voyance

    Afgezien van dat, een grote dank u voor het delen van dat ik erg vind cool

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>