BNN Today maakt interviews op de Waddenzee met gasten Storm Op Komst

In een krakkemikkig bootje, midden op de Waddenzee, bekende Nederlanders een microfoon onder hun neus drukken. Luuk Ikink heeft er zin in. Voor het Radio 1-programma BNN Today interviewt de presentator verrassende duo’s tussen wal en schip. Hij brengt de BN’ers aan land nadat ze te gast zijn geweest bij het VARA-programma Storm Op Komst. Daarvoor hebben de duo’s een eb en een vloed op een boot gezeten. Direct na afloop van het tv-programma is het gesprek tussen Luuk en het duo te horen bij BNN Today. In de eerste uitzending – vanavond – heeft hij politica Sabine Uitslag en presentator Dennis Weening aan boord. De interviews op de Waddenzee zijn vanaf vandaag, 4 juli iedere maandag om 21.15 uur te horen bij BNN Today. BNN Today is iedere werkdag tussen 20.30 en 22.00 uur te beluisteren op Radio 1.

Lees ook:BNN-presentatoren halve maand op boot, dagelijks verslag
Lees ook:BNN Today komt met een nieuw format voor de vrijdagavond
Lees ook:Albert-Jan Sluis te gast bij V-Radio’s Insite
Lees ook:BNN Today straks dagelijks én een uur langer
Lees ook:Tijd voor een goed gesprek in BNN’s Zomerstoring

1 Reacties // Reageer

One thought on “BNN Today maakt interviews op de Waddenzee met gasten Storm Op Komst

  1. ed hardy lagerverkauf

    De zender is momenteel alleen te zien bij UPC, op het toepasselijke kanaal 538, later gaat onder andere Ziggo TV 538 nog uitzenden. Op SLAM!TV zijn de hele dag nieuwe en populaire clips te zien.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>