Verkeerd bedoelde radiosatire in RadioLab

De achtste RadioLab uitzending op zondag 25 juli 2010 bestaat uit twee uitzendingen. Van 12:15 uur tot 12:45 uur discussiëren twee contrasterende groepen Nederlanders in De Kloof over actuele onderwerpen uit de samenleving. Om 12:45 uur volgt de verkeerd bedoelde radiosatire AchterAf Het Nieuws.

De Kloof

In het eerste deel van RadioLab, debatprogramma De Kloof, gaan gezonde en minder gezonde mensen met elkaar in discussie over zaken als een vettax, de betutteling van de roker en hogere ziektekostenpremies voor ongezonde mensen.

De deelnemers trachten de kloof te overbruggen en proberen elkaar met argumenten te overtuigen. De Kloof wordt geleid door Martijn Rosdorff.

AchterAf Het Nieuws

In het tweede deel van RadioLab neemt AchterAf Het Nieuws met cabaretière Sanne Wallis de Vries het nieuws door. In deze licht verontrustende radioshow gaat het om achtergronden en andere bijzaken bij de commotie rondom het geheel aan gebeurde dingen. Het is verkeerd bedoelde radiosatire, waarover Radio 1 verder nog niets wil verklappen. Sanne Wallis de Vries doet dit met vier mannen, die vanwege hun gezin of vriend hierover niet in de openbaarheid willen komen.

RadioLab, zondag 25 juli vanaf 12:15 uur op Radio 1.

Lees ook:RadioLab belicht De Kloof tussen arm en rijk
Lees ook:Sanne Wallis de Vries krijgt column op radio
Lees ook:Live wedstrijd voor verhalenvertellers in RadioLab
Lees ook:Geniaal programma-idee? Doe mee aan het Radio 1 RadioLab!
Lees ook:Radio 1-luisteraars in RadioLab-panel

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>