Sanne Wallis de Vries krijgt column op radio

Cabaretière Sanne Wallis de Vries, onder meer bekend van de vele typetjes die ze speelde in ‘Kopspijkers’, krijgt een eigen radiocolumn. Vanaf vrijdag 10 april 2009 zal Wallis de Vries een gesproken column verzorgen voor het Avro-programma ‘De Praktijk’ op Radio 1. Zij doet dit vanaf dan beurteling met schrijfster Karin Spaink. Elke vrijdag rond 14:10 uur verrassen ze de luisteraars met hun inzichten, observaties en meningen.

 

In het radioprogramma ‘De Praktijk‘ worden uiteenlopende gezondheidskwesties behandeld. Het is de bedoeling dat Sanne Wallis de Vries en Karin Spaink in hun radiocolumn ingaan op zaken die te maken hebben met gezondheidsnieuws.

Zo zal Karin zich met name bezighouden met opmerkelijke zaken in het gezondheidsnieuws en -beleid. Ze spreekt niet alleen als deskundige, maar ook als iemand die regelmatig de zorg op haar pad treft. Spaink kreeg in 1986 de diagnose MS en in 2006 werd bij haar borstkanker geconstateerd. Daarvoor is ze de afgelopen jaren behandeld.

Sanne Wallis de Vries geeft in de radiocolumn haar eigenzinnige en persoonlijke visie op het gezondheidsnieuws, de nieuwste wederwaardigheden op het terrein van psychologie en de stroom van verhalen over het combineren van zorg en werk.

Dit radioblog is genomineerd voor Nobiles Blogger ’09.
Stem hier op Jorn en daarmee op Radioactive.blog.nl!

Lees ook:Verkeerd bedoelde radiosatire in RadioLab
Lees ook:Radio 2 houdt cabaretmarathon
Lees ook:Alex de Vries vertrokken bij WNL op Radio 1
Lees ook:Radio 4 brengt wekelijks nachtprogramma VIRUS
Lees ook:Radio 4 en Vlaamse Klara doen alsof België en Nederland één land zijn

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>