Radio 1-luisteraars in RadioLab-panel

Luisteraars van Radio 1 kunnen zich vanaf vandaag aanmelden als panellid voor het Radio 1 RadioLab. Ook dit jaar selecteren luisteraars de spannendste, interessantste, creatiefste of opmerkelijkste RadioLab-uitzending van 2011. Zaterdag 2 juli start het derde seizoen van het Radio 1 RadioLab op de publieke nieuws- en sportzender. In het RadioLab krijgen originele en nieuwe radioprogramma’s een platform. Luisteraars kunnen zich aanmelden als panellid via www.radio1.nl.

Radio 1 biedt omroepen en radiomakers vier zaterdagen in juli een audiopodium voor experimentele radio met het RadioLab. Afgelopen maanden daagde Radio 1 geïnspireerde en creatieve radiomakers uit nieuwe programma-ideeën te presenteren. Een groot aantal inzendingen is gewogen op originaliteit, haalbaarheid en vernieuwing en de selectie hoort de luisteraar vanaf 2 juli in het RadioLab.

Radio 1 RadioLab-presentatoren Winfried Baijens en Patrick Lodiers bespreken tijdens de uitzendingen samen met de makers en aangeschoven gasten de inzendingen. Na alle uitzendingen bepaalt het luisteraarspanel het beste Radio 1 RadioLab-programma van 2011. Ook een vakjury selecteert een favoriet. Begin augustus wordt de favoriet van zowel het luisteraarspanels als de vakjury bekend gemaakt.

Lees ook:Laatste RadioLab: Sprookjesmakers brengt ‘nieuwerwets’ hoorspel
Lees ook:Geniaal programma-idee? Doe mee aan het Radio 1 RadioLab!
Lees ook:RadioLab begint zaterdag: vijf vernieuwende radioprogramma’s
Lees ook:Tien programma’s in de race voor RadioLab prijs
Lees ook:Radiolab beloont creatieve radioplannen met budget

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>