Tien programma’s in de race voor RadioLab prijs

Een gevalletje ‘wegens succes vervolgd’: Zondag 23 mei 2010 begint voor het tweede seizoen het RadioLab op Radio 1. In het Radiolaboratorium krijgen originele en nieuwe radioprogramma’s een platform. RadioLab was vorig jaar een groot succes. Nieuw dit jaar is het luisteraarspanel dat de beste RadioLab uitzending van 2010 kiest. Luisteraars kunnen zich vanaf 22 april aanmelden voor het panel op de website van Radio 1.

De nieuws- en sportzender biedt tien zondagen tussen 12:10 en 13:00 uur een audiopodium aan alle omroepen en radiomakers. De luisteraar van Radio 1 hoort wekelijks een origineel, verrassend en creatief radioprogramma.

RadioLab prijs

Programmamakers van omroepen konden tot 2 april ideeën aandragen voor een uitzending van RadioLab 2010. De inzendingen werden gewogen op originaliteit, haalbaarheid en vernieuwing.

Op 12 april werden de tien beste ideeën geselecteerd. Begin augustus maakt Radio 1 de door het luisteraarspanel gekozen winnaar van de Radio 1 RadioLab prijs bekend.

Lees ook:Geniaal programma-idee? Doe mee aan het Radio 1 RadioLab!
Lees ook:Radio 1-luisteraars in RadioLab-panel
Lees ook:Radio 1 RadioLab maakt vernieuwende radio
Lees ook:Verhalenvertellers winnaar Radio 1 RadioLab Prijs
Lees ook:RadioLab belicht De Kloof tussen arm en rijk

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>