Prinsjesdag 2009 dinsdag live op Radio 1

Het is politiek verslaggever Frits Wester dit jaar opnieuw gelukt om de miljoenennota van 2010 weten te bemachtigen voordat Koningin Beatrix de troonrede op de derde dinsdag in september voorleest. Ondanks dat we -dankzij de PvdA- weten wat er in de nota staat, willen we de woorden nog wel graag uit de mond van ons staatshoofd horen. Dat kan ook dit jaar weer want Radio 1 zendt de troonrede opnieuw live uit. In de uitzending wordt geschakeld naar de troonrede vanuit de Ridderzaal en naar de Tweede Kamer waar Wouter Bos de miljoenennota aanbiedt.

De verslaglegging van de NOS over Prinsjesdag 2009 is 15 september tussen 12:55 en 16:00 uur live te volgen op Radio 1. Naast de troonrede die de Koningin zal voorlezen en het koffertje dat minister Bos aan de Tweede Kamer laat zien, wordt ook rechtstreeks verslag gedaan van de rijtoer van de Gouden Koets.

Lees ook:Prinsjesdag te volgen op Radio 1
Lees ook:Prinsjesdag 2008 uitgebreid belicht op Radio 1
Lees ook:6 op de 10 Nederlanders begrijpen troonrede niet
Lees ook:Nieuws uit de troonrede op BNR Nieuwsradio
Lees ook:Wereldomroep moet 32 miljoen bezuinigen, protestuitzending vanuit Den Haag

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>