Daphne Bunskoek naar BNN Today

Presentatrice Daphne Bunskoek heeft na haar afscheid bij RTL Boulevard en RTL Travel een tijdje áchter de schermen gewerkt, maar nu komt ze keihard terug. Zowel op televisie als op de radio. Bunskoek zal dit najaar op NET5 te zien zijn in een dagelijkse talkshow over vrouwen. Daarnaast vormt ze samen met Floortje Dessing en Dennis Storm het nieuwe team van het reisprogramma ’3 Op Reis’, dat voortaan door BNN wordt uitgezonden. Door die job bij de jongerenomroep gaat ze voor die club ook radio maken.

Daphne Bunskoek heeft er nooit een geheim van gemaakt dat ze meer de journalistieke kant op wil (want dat was RTL Boulevard niet echt). Die kans krijgt ze nu wel bij het Radio 1-programma ‘BNN Today’, waarin zij binnenkort te beluisteren zal zijn. Het werkdagelijkse actualiteitenprogramma wordt momenteel nog gepresenteerd door Willemijn Veenhoven en op woensdag door Sophie Hilbrand.

Wellicht dat Daphne en BNN vanaf 2010 meer programma’s met elkaar gaan maken. De omroep heeft met bereiken van de grens van 300.000 leden vanaf 1 september 2010 recht om meer zendtijd op radio en tv. Wellicht zit er dan nog meer (journalistieke) radio voor Daphne in!

Lees ook:Stagiair RTL Boulevard laat blog aan Monique van de Ven zien
Lees ook:BNN Today maakt interviews op de Waddenzee met gasten Storm Op Komst
Lees ook:BNN Today komt met een nieuw format voor de vrijdagavond
Lees ook:Coen & Sander laten Albert Verlinde Winston zoenen
Lees ook:BNN Today straks dagelijks én een uur langer

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>