BNN behaalt 300.000 leden

Daar waar omroep Llink nog haar best doet een kleine 3.000 leden binnen te halen om te kunnen blijven voortbestaan en alleen Wakker Nederland als aspirant-omroep de drempel van 50.000 leden heeft gehaald, doen andere (reeds actieve) publieke omroepen ook hun best om meer leden aan te trekken. Meer leden betekent namelijk meer zendtijd. BNN heeft zichzelf tot doel gesteld om voor 1 april 2009 300.000 lidmaatschappen te hebben, het aantal dat de omroep de A-status geeft. Dinsdagmiddag werd in de Coen & Sander Show op 3FM bekend gemaakt dat BNN die grens heeft behaald.


Omdat de jongerenomroep er alles aan gelegen is die A-status te behalen, organiseerde BNN twee weken geleden nog een Nationale Ledendag. De acties om mensen lid te maken van de publieke omroep hebben dus geholpen, want een week voor de officiële deadline van 1 april heeft BNN het aantal van 300.000 leden al bereikt. Dat betekent dat de omroep kan rekenen op meer zendtijd op de radio en televisie.

Bij de start van de nieuwe ledenwerfcampagne had BNN nog 267.000 betalende leden. In korte tijd heeft men dus ruim 30.000 nieuwe lidmaatschappen weten te slijten. Tijdens een speciale lunch kregen de BNN-medewerkers dinsdag zelf te horen dat de omroep de magische grens van driehonderdduizend leden heeft behaald. Zie onderstaande video waarin het nieuws bekend wordt gemaakt:

Dit radioblog is genomineerd voor Nobiles Blogger ’09.
Stem hier op Jorn en daarmee op Radioactive.blog.nl!

Lees ook:Llink heeft genoeg leden voor B-status
Lees ook:GeenStijl haalt drempel 50.000 leden PowNed
Lees ook:BNN op naar de 300.000 leden voor een A-status
Lees ook:BNN houdt donderdag Nationale Ledenwerfdag
Lees ook:Winnaars en verliezers door afschaffen A- en B-omroepen

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “BNN behaalt 300.000 leden

  1. Pingback: GeenStijl haalt drempel 50.000 leden PowNed | Radioactive

  2. Pingback: Daphne Bunskoek naar BNN Today | Radioactive

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>