Kijk in de Vegte glijdt op autoband van skibaan (filmpje)

Afgelopen weekend reed ik in het donker over de A28 langs industrieterrein Hessenpoort in Zwolle en mijn aandacht werd getrokken door een groot object dat ik vanuit mijn ooghoek kon waarnemen. Een blik opzij leerde mij dat het om een enorme skibaan langs de snelweg gaat. Dat is de automobilisten maandag bij daglicht ook niet ontgaan en zij sms’ten daarop naar Q-music om andere weggebruikers te sommeren gewoon door te rijden en niet te blijven kijken naar de skibaan. Iemand die het niet bij kijken mocht laten, was radio-dj Jeroen Kijk in de Vegte.


De sidekick van Ruud de Wild werd er maandag op uit gestuurd om die skibaan eens van dichterbij te bekijken. Dat Kijk in de Vegte de borstelskibaan in Zwolle af moest, was wel duidelijk. Luisteraars mochten echter bepalen hoe de dj zijn weg naar beneden moest nemen.

Jeroen mocht uiteindelijk op een autoband de piste afglijden. De reportage daarvan is dinsdag 3 november te horen in de Q-ochtendshow (van 06:00 tot 09:00 uur) op Q-music. Voor de beelden van de afdaling op de borstelbaan, check deze video:

Zie ook:
- Jeroen Kijk in de Vegte koopt frituurpan uit failliete boedel TEG

Lees ook:Jeroen Kijk in de Vegte voice-over bij Boulevard
Lees ook:Jeroen Kijk in de Vegte gaat trouwen
Lees ook:Ruud de Wild en Jeroen Kijk in de Vegte van start
Lees ook:Wouter van der Goes vervangt Ruud de Wild
Lees ook:Jeroen Kijk in de Vegte gaat vandaag trouwen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>