Jeroen Kijk in de Vegte gaat trouwen

Radio-dj en voice-over Jeroen Kijk in de Vegte gaat trouwen. Op 18 september 2009 zal de side-kick van Ruud de Wild in het huwelijksbootje stappen met zijn vriend Philip, die hem een tijdje geleden bovenin de Eiffeltoren in Parijs heeft gevraagd. Ondanks dat het huwelijksaanzoek al een paar weken geleden gedaan werd, heeft men het nieuws stil weten te houden. Dinsdagochtend 2 juni maakte roddelkoning Albert Verlinde het nieuwtje wereldkundig in het showbiz-blok bij ‘Ruuddewild.nl’ op Q-music.

Jeroen Kijk in de Vegte is elke werkdag tussen 06:00 en 09:00 uur naast Ruud de Wild te horen op radiozender Q-music. Daarnaast is Kijk in de Vegte de vaste stem van het televisieprogramma RTL Boulevard.

Lees ook:Albert Verlinde met primeur terug op de radio
Lees ook:Ruud de Wild wordt voor tweede keer vader
Lees ook:Mattie en Wietze voortaan zonder Albert Verlinde
Lees ook:Paul de Leeuw opent nieuwe ochtendshow Q-music
Lees ook:Jeroen van Inkel boos over degradatie

1 Reacties // Reageer

One thought on “Jeroen Kijk in de Vegte gaat trouwen

  1. hanneke de boer

    Super!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>