Vrijdag is Madonna Dag op Q-music

De twaalfjarige Lourdes heeft ambities in de voetsporen van haar moeder te treden. Dat zegt haar moeder Madonna in een exclusief interview dat vrijdag te beluisteren is tijdens de Madonna Dag op Q-music. “Ze heeft interesse in mode, acteren en ze is erg muzikaal” aldus de Queen of Pop die zegt geen moeite met deze ambities te hebben. Het interview is vrijdag tussen 18.00 en 19.00 uur te beluisteren bij Q-music tijdens de Madonna Top 10. Afgelopen week stemden de luisteraars van Q-music massaal op hun favoriete hit van de Queen of Pop.

Het nummer ‘Like a Prayer’ werd verkozen tot populairste Madonna hit van Nederland. De popdiva staat in de spotlights omdat deze week haar twaalfde album ‘Celebration’ wordt gelanceerd. Q-music geeft de hele vrijdag ook exclusieve boxen weg met daarin alle twaalf albums.

De Madonna Dag is vrijdag 25 september vanaf 06:00 uur de hele dag te beluisteren bij Q-music.

Lees ook:Madonna Week op Sky Radio
Lees ook:Madonna-fans winnen concertkaarten bij Sky Radio
Lees ook:3FM eerste met Madonna-tickets
Lees ook:Gordon wil met OZ Radio het publieke bestel in
Lees ook:Veel aandacht voor Marco Borsato bij Radio 2 en 100% NL

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>