3FM eerste met Madonna-tickets

Radioactive.blog.nl | Michiel heeft het goed voor elkaar ;-) [ metmichiel.nl ]3FM heeft blijkbaar net iets bétere contacten met Madonna’s platenmaatschappij of management dan Radio 538. Michiel Veenstra geeft vanavond tussen 20.00 en 22.00 uur namelijk de àllereerste kaarten weg voor Madonna’s nieuwe Confessions Tour. Zo te zien zijn er al veel Madonna-fans die de kaarten en vliegtickets voor het Londense concert op 1 augustus willen hebben :-) .

Radioactive.blog.nl | Billboard Confessions Tour [ Associated Press ]Radio 538 wilde graag de eerste zijn en staat in het komende weekeinde zelfs hélemaal in het teken van de popdiva. De actie begin vrijdag om 18.00 uur bij Niels & Froukje. Madonna’s Confessions Tour start op 21 mei in de VS en komt in augustus naar Europa.

Madonna’s reis over het vasteland eindigt bij ons. Haar laatste concert is op 3 september in de Amsterdam ArenA. De voorverkoop van die kaarten start zaterdag. In slaapzakken voor de deur, dus! Of meedoen aan de prijsvragen bij 3FM en 538.
________________________________________________________________

Lees ook:Madonna Week op Sky Radio
Lees ook:Madonna-fans winnen concertkaarten bij Sky Radio
Lees ook:Vrijdag is Madonna Dag op Q-music
Lees ook:De allereerste kaarten voor Bon Jovi
Lees ook:De (win)acties van deze week op de Nederlandse radio

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>