Paul de Leeuw opent nieuwe ochtendshow Q-music

Maandagochtend 10 maart start Q-music met de nieuwe ochtendshow 'Ruuddewild.nl'. Om 6.00 uur schuiven Ruud de Wild en Jeroen Kijk in de Vegte de microfoon voor de eerste keer in de ochtend open. De allereerste gast van de show is Paul de Leeuw die rond acht uur (op een wat menselijker tijdstip) het programma op feestelijke wijze zal openen.

Ruud de Wild: "Paul de Leeuw is de perfecte gast om de show te openen, want hij is zelf radioman. Hij luisterde vroeger ook altijd naar Ruuddewild.nl toen Jeroen en ik dat samen maakten. Dus ik ben blij dat ie er bij deze nieuwe start ook bij is". Over de start van Ruuddewild.nl bij Q-music kan Ruud kort zijn: "Het wordt tijd dat we weer gewoon radio gaan maken".

Ruuddewild.nl is er vanaf maandag iedere werkdag tussen 6:00 en 9:00 uur bij Q-music. Vanaf maandag start ook Jeroen van Inkel met zijn nieuwe programma tussen 16:00 en 18:00 uur.

Zie ook:
- Ruud de Wild tóch naar Q-music
- Ruud de Wild en Jeroen Kijk in de Vegte weer samen?
- Vrijdagochtend: Laatste uitzending Jeroen van Inkel
- Jeroen van Inkel verhuist definitief naar de middag
- Jeroen van Inkel boos over degradatie

Lees ook:Ruuddewild.nl maandagochtend van start op Q-music
Lees ook:Jeroen van Inkel verhuist definitief naar de middag
Lees ook:Vrijdagochtend: Laatste uitzending Jeroen van Inkel
Lees ook:Ruud de Wild tóch naar Q-music
Lees ook:Jeroen van Inkel boos over degradatie

1 Reacties // Reageer

One thought on “Paul de Leeuw opent nieuwe ochtendshow Q-music

  1. MBC

    Lijkt me leuk! De show is in elk geval al spraakmakend, dus het opzet lijkt nu al te lukken. Ik kijk ook wel uit naar de namiddag van Jeroen Van Inkel… volgens z’n blog komt het geboorteregister terug en doet ie ook iets met foute muziek!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>