Ruud de Wild live vanuit café GTST

Fans van Goede Tijden Slechte Tijden doen er goed aan vrijdagochtend naar de Q-ochtendshow te luisteren, want zo’n beetje de complete cast van de soap komt dan langs. Ruud de Wild maakt zijn ochtendprogramma live vanuit Café De Koning, de kroeg waar alle personages uit GTST altijd langskomen.

De Q-ochtendshow uitzending staat volledig in het teken van de 4.000e aflevering van soap Goede Tijden Slechte Tijden, die vrijdagavond zal worden uitgezonden op RTL 4.

In deze jubileumuitzending speelt De Wild een gastrol samen met sidekick Jeroen Kijk in de Vegte, producer Martijn Zuurveen en nieuwslezeres Margriet Wesselink.

De uitzending vanuit Café De Koning in het fictieve plaatsje Meerdijk is vrijdag van 06:00 tot 10:00 uur te horen op Q-music. F’oto’s van de speciale locatieuitzending zijn te volgen via de twitteraccounts van Ruud de Wild, Jeroen Kijk in de Vegte en GTST.

ZIE OOK:
- Ruud de Wild op trainingskamp voor rol in GTST

Lees ook:Ruud de Wild op trainingskamp voor GTST
Lees ook:Opnames GTST met Ruud de Wild achter de rug
Lees ook:Ruud de Wild vanavond als reporter RTL Boulevard
Lees ook:Ruud de Wild krijgt gastrol in GTS(T)
Lees ook:Slechteriken GTST presenteren Q-top 500 van de 90s

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>