Michiel Veenstra breekt been tijdens uitzending!

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Daar weet 3FM dj Michiel Veenstra inmiddels alles van. Hij brak zijn been vanmorgen tijdens het programmeren van zijn radioprogramma. Dit is te lezen op de website van 3FM:

Denk je veilig in een warme radiostudio te zitten, glij je alsnog uit! Michiel Veenstra wilde in al zijn puppylike enthousiasme iemand gedag zeggen, maar rende een meter, struikelde over zijn puntige schoenen, kwam bijzonder ongelukkig neer en bleef achter met enorme pijn in z’n heup. Eric Corton, in the house om teksten in te spreken, snelde te hulp (gelukkig werkt ‘ie bij het Rode Kruis) en Giel sprong achter de knoppen om de uitzending door te laten gaan.

Hulptroepen waren onderweg, maar tot die tijd wilde Michiel wel graag zijn uitzending door laten gaan. Met een aangepaste playlist, dus Chumbawamba ‘I Get Knocked Down, But I Get Up Again’ werd al snel ingestart.

@michelveenstra op Twitter: Heupdate: Niet zo best allemaal. Een breuk in m’n bovenbeen op het deel dat in de heupkom valt.

@michielveenstra: De keus wel of niet opereren is aan mij, maar sowieso zes weken lang niet lopen en de eerste week zelfs helemaal niks nakkes nada doen.

Sterkte Michiel!

 

Lees ook:Veenstra, Veenstra, Veenstra: Michiel is vader geworden
Lees ook:Michiel Veenstra krijgt excuses
Lees ook:Michiel Veenstra maakt debuut op KXradio
Lees ook:Bange luisteraars Met Michiel naar Parijs
Lees ook:Michiel Veenstra wordt opnieuw vader

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>