Michiel Veenstra krijgt excuses

3FM-dj Michiel Veenstra werd begin deze maand live op de radio uitgescholden door een luisteraar. De man in kwestie, Henk, hield het er niet alleen bij dat Veenstra ‘te kinderachtig voor woorden’ is, dat de dj er ‘gedateerd en lelijk’ uitziet, maar hij noemde hem ook een ‘kankerhond’. Wat je ook van iemand vindt, zoiets zeg je niet en al helemaal niet op de radio. Luisteraar Henk heeft dat ook ingezien en heeft zijn excuses inmiddels aangeboden aan Michiel Veenstra. Dat Henk zo uitviel tegen de radio-dj kwam doordat hij dronken was.

Henk deed zijn spijtbetuiging afgelopen weekend op de radio: “Sorry dat ik ook nog het k-woord heb gebruikt.” Verder zei hij tegen Michiel Veenstra: “Je zult nooit mijn favoriete dj worden, maar ik vind wel dat je gewoon door moet gaan met radio maken.”

Michiel Veenstra reageerde sportief op de excuses van de luisteraar die hem de huid vol schold: “Ik vind het verschrikkelijk wat sommigen zich met een slok teveel op permitteren, maar hij heeft karakter getoond door live op de radio met de billen bloot te gaan.”

Zie ook:
- Michiel Veenstra uitgescholden op de radio

Lees ook:Michiel Veenstra uitgescholden op de radio
Lees ook:Veenstra, Veenstra, Veenstra: Michiel is vader geworden
Lees ook:Michiel Veenstra verlengt contract met de NPS
Lees ook:Bange luisteraars Met Michiel naar Parijs
Lees ook:Michiel Veenstra maakt debuut op KXradio

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>