Michiel Veenstra wordt opnieuw vader

De beschuit met muisjes kunnen weer ingeslagen worden, de houten ooievaar kan van zolder gehaald worden en mentaal kunnen de voorbereidingen voor gebroken nachten gestart worden. Althans, voor Michiel Veenstra. De 3FM-dj en zijn vriendin Jessica verwachten in de zomer 2010 hun tweede kindje te krijgen. Dat schrijft de radiomaker op zijn weblog.

“Jaja, een broertje of zusje voor Marthe erbij. Kunnen we weer leuk teruggrijpen naar de gebroken nachten, ingevroren melk in de koelkast en vol verwondering kijken naar weer zo’n kleine wolk erbij”, aldus Michiel Veenstra op zijn website.

Marthe, het eerste kind van Michiel en Jessica werd op 1 december 2008 geboren.

ZIE OOK:
-
Veenstra, Veenstra, Veenstra: Michiel is vader geworden

Lees ook:Veenstra, Veenstra, Veenstra: Michiel is vader geworden
Lees ook:Veenstra, Veenstra en… Veenstra
Lees ook:Michiel tekent voor nog mooiere radiodroom bij 3FM
Lees ook:Michiel Veenstra maakt debuut op KXradio
Lees ook:Bange luisteraars Met Michiel naar Parijs

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>