Luisteraars stellen playlists samen voor de 3FM Zeroes Top 100

Begin volgende maand is het weer zover: van 4 tot en met 11 februari draait 3FM alleen muziek uit de zeroes tijdens 3FM 00s Request. Tot en met 10 februari 12.00 uur kunnen luisteraars via 3fm.nl hun favoriete playlist samenstellen. 3FM verzamelt de inzendingen en de plaat die het meest voorkomt, hoor je als nummer 1 in de 3FM 00s Request Top 100 op vrijdag 11 februari.

Het is voor de eerste keer dat playlists van luisteraars de basis zijn voor een top 100. Luisteraars stellen via 3FM.nl niet alleen hun playlist en de 3FM 00s Request Top 100 samen, ze delen die ook met vrienden via Facebook, Hyves, Twitter en Spotify.

Lees ook:Zeroes Request Clip nu te bekijken in aanloop naar 3FM Zeroes Request
Lees ook:Voeg je favoriete oudejaarsmuziek toe aan een speciale Spotify-playlist
Lees ook:3FM lanceert Social Radio
Lees ook:538 zet facebookvrienden in de spots
Lees ook:Hyves komt met een online radiostation

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>