’3FM 00s Request’ met de beste platen van deze eeuw

Begin oktober vorig jaar konden we al melden dat 3FM met een themaweek komt over de jaren nul. Het gaat dan om de jaren vanaf 2000 tot nu. Q-music kwam vorige week met het bericht dat het station ook iets met de eerste jaren van dit nieuwe millennium gaat doen. Met de Top 500 van deze eeuw leek Q-music het publieke popstation 3FM voor te zijn, maar die laatste zender komt toch iets eerder met ’3FM 00s Request’. Van 13 tot en met 20 februari draait 3FM de beste platen van 2000 tot nu, gekozen door de 3FM-dj’s en luisteraars.

Nu het eerste decennium van deze eeuw zijn finale ingaat, mag de 3FM luisteraar zijn muzikale helden kiezen. In november 2008 schreef 3FM een prijsvraag uit om een naam voor deze muziekweek te bedenken. Dinsdag werd door Giel Beelen de winnaar van deze prijsvraag en dus de naam ‘Zeroes Request’ bekendgemaakt. Hoogtepunt van de week wordt de ’00s Request Top 100′ op vrijdag 20 februari 2009 van 9:00 tot 18:00 uur met de populairste platen van deze eeuw volgens de 3FM luisteraar. Stemmen voor de lijst kan tot donderdag 19 februari 12:00 uur via 3FM.nl.

De naam ‘Zero’s’ werd in oktober al door Albert-Jan Sluis gesuggegeerd op dit blog. Lijkt mij ook de meest logische naam voor de themaweek.

Zie ook:
- 3FM komt met themaweek over de jaren… ja euh… nul?
- Q-music komt met de Top 500 van deze eeuw

Lees ook:Stembussen voor ‘Zeroes Request’ geopend
Lees ook:3FM komt met themaweek over de jaren… ja euh… nul?
Lees ook:Stembussen 3FM 90s Request Top 100 geopend
Lees ook:3FM een week lang in het teken van ’00s Request’
Lees ook:Stemmen voor 3FM 90’s Request Top 100 van start

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “’3FM 00s Request’ met de beste platen van deze eeuw

  1. Jorn

    Mag de hoogte van die factuur hetzelfde zijn als de naam?

    Zero :D

      /   Reply  / 
  2. Pingback: Stembussen voor ‘Zeroes Request’ geopend | Radioactive

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>