3FM komt terug met de Zeroes Request

In het afgelopen decennium heeft de muziekindustrie niet stilgezeten. Er is veel goede, en ook minder goede muziek gemaakt. 3FM houdt daarom ook dit jaar een Zeroes Request. De platen met de meeste stemmen worden van 8 tot en met 15 februari gedraaid op 3FM.

Hier vind je de Zeroes Request top 100 van 2012. Toen stond Kings of Leon met ‘Sex on Fire’ op één.

Stemmen

Vanaf nu kan op de website van 3FM gestemd worden op jouw favoriete 00s platen. Wat dacht je bijvoorbeeld van deze, deze of misschien deze?  Je moet minimaal vijf en maximaal 30 favorieten Zeroes opgeven. Op de stempagina kun je meteen ook de plaat luisteren. Geen inspiratie voor favorieten? Geen probleem, 3FM plaatst de playlists van luisteraars en dj’s op hun website.

Video

De afgelopen jaren wordt er door de dj’s traditioneel een clip gemaakt om de themaweek te promoten. Zie hieronder de clip van vorig jaar. Of er óók een clip komt voor de Zeroes Request ’13 is onbekend!


In 2009, 2010, 2011 en 2012 werd al eerder een 3FM Zeroes Request gehouden.

 

Lees ook:Stembussen voor ‘Zeroes Request’ geopend
Lees ook:Zeroes Request Clip nu te bekijken in aanloop naar 3FM Zeroes Request
Lees ook:3FM een week lang in het teken van ’00s Request’
Lees ook:‘Sex on Fire’ nummer 1 in Zeroes Request Top 100
Lees ook:3FM zoekt de beste plaat van het afgelopen decennium

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>