Eric Corton gaat het rustiger aan doen

Vier dagen in de week ’3VOOR12′ presenteren op de radio en daarnaast de voice-overs doen voor 3FM en Nederland 3. Het zijn de werkzaamheden die Eric Corton week in week uit bezig houden. Misschien is het net iets te veel van het goede. Op zijn twitter schrijft Corton maandagavond: “ben erg moe , erg moe.. heb besloten om vanaf nu alleen de ma en di op de radio te zijn..”.

Met een brok in zijn keel moest Eric Corton maandagavond live on air bekennen dat hij wel heel moe is van die enorme hoeveelheid werk die hij verzet en dat hij het rustig aan moet doen.

Dat de radiomaker met het karakteristieke stemgeluid het een tikkeltje rustiger aan gaat doen, betekent niet dat je hem niet meer op 3FM zult horen. Corton doet zoals altijd de maandag en dinsdag, Rudy Mackay neemt de woensdag en donderdag op zich.

Lees ook:Eric Corton nu ook station voice Nederland 3
Lees ook:Eric Corton zoekt extra ogen en oren
Lees ook:Nieuwe station voice 3FM is even wennen
Lees ook:Eric Corton geeft feest voor followers op Twitter
Lees ook:Eric Corton maakt pilot voor tv-programma over popmuziek

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>