3FM en Radio 6 Soul & Jazz live vanaf Eurosonic/Noorderslag

De publieke radiostations 3FM en Radio 6 Soul & Jazz doen vanaf woensdag rechtstreeks verslag van het Groningse festival, dat nationaal en internationaal muziektalent een podium biedt. Het jaarlijkse festival is de belangrijkste muziekbarometer van Europa. Luisteraars horen op radio optredens, interviews met artiesten en recensies van muziekkenners. De NPO faciliteert een recordaantal van negen verschillende Europese radiostations om rechtstreekse radio-uitzendingen vanaf Eurosonic te maken.

Talenten uit binnen- en buitenland presenteren zich vanaf woensdag 11 januari aan de internationale muziekindustrie en het festivalpubliek. Ook grote namen als Di-Rect, De Jeugd van Tegenwoordig, Selah Sue en Go Back To The Zoo treden op. Bands en artiesten staan op negen Groningse podia tijdens Europa’s belangrijkste conferentie en showcase festival. Op 3fm.nl zijn alle 3FM uitzendingen in beeld te volgen. Ook op 101.tv en Nederland 3 wordt uitgezonden.

Lees ook:3FM Awards 2011: Go Back To The Zoo, Caro Emerald, De Jeugd van Tegenwoordig en Guus Meeuwis grote winnaars
Lees ook:Nominaties 3FM Awards 2011 bekend
Lees ook:Eurosonic Noorderslag 2010 drie dagen op 3FM
Lees ook:Serious Talent artiesten spelen op Noorderslag
Lees ook:3FM live vanaf Lowlands

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>