Hyves komt met een online radiostation

Leuk voor de mensen die Hyves veel gebruiken en daarbij wel wat muziek willen luisteren: Hyves komt met Hyves Hitradio, in samenwerking met Sky Radio en Radio Veronica. De zender is te beluisteren via Hyves en de eerder genoemde stations zullen de playlist gaan samenstellen. Hyvers kunnen op iedere plaat een respect geven (of niet) en aan de hand daarvan wordt de playlist iedere week weer veranderd. Is dit een goede stap? Ja, het is leuk, maar gaan mensen er ook echt naar luisteren? Ik bedoel, er zijn zoveel zenders op internet die je gewoon aan kan zetten naast Hyves. Waarom Hyves Hitradio? Ach, ze doen ook maar.

Lees ook:Voor het eerst radio op Hyves
Lees ook:Patrick Kicken neemt Top 30 stokje over van Jeroen Post
Lees ook:TMF HitRadio verdubbelt marktaandeel middagprogramma
Lees ook:KRO Moodstreams doet hip met Hyves
Lees ook:Jaarmix 2009 met kerst en oudjaar op HitRadio

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>