538 zet facebookvrienden in de spots

Kunnen zeggen dat jouw naam in de aftiteling stond van een programa op 538? Dat kan nu! Dit heeft alles te maken met het bereiken van de grens van 100.000 facebook likes op de Facebookpagina van 538. Dit vinden ze zo leuk dat ze hebben besloten om de ‘vrienden’ van de 538-facebookpagina in de spots te zetten. Door je aan te melden op de website van 538 kun je jouw naam horen of zien in de aftiteling van een programma op 538, 538.nl of 538TV. Je kunt je nog aanmelden tot vrijdag 22 februari 17.00.

 Een paar weken geleden plaatsten wij al een artikel op dit blog over  radiozenders op facebook. Aanleiding hiervan was dat 538 de grens van 100.000 likes had bereikt. Dit artikel kun je hier teruglezen. 3FM staat  met 211.000 facebook likes nog steeds bovenaan. Gevolgd door Q-music met ruim 176.000 likes.

Wil je jouw naam in de aftiteling? Kijk dan op de website van 538. (of klik hier)

Je moet alleen wel snel zijn. Opgeven kan nog tot vrijdag 22 februari 17.00.

Zie ook:

Facebook en radiozenders: 3FM op één

Lees ook:Facebook en radiozenders: 3FM op één
Lees ook:Welkom op het ‘nieuwe’ RadioActive!
Lees ook:‘Heb Je Even Voor Mij’ populairste Frans Bauer plaat
Lees ook:De Jukeboxweek is terug op Radio 5 Nostalgia
Lees ook:Het nieuwe RadioActive

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>