Lex Gaarthuis nieuwe dj bij Slam!FM

Het jongste radiostation van Nederland doet haar slogan weer eer aan, want Slam!FM heeft een nieuwe dj binnengehaald. Zijn naam is Lex Gaarthuis en hij 24 jaar. Gaarthuis is afkomstig van 100%NL waar hij samen met een groot aantal andere jocks aan de kant werd gezet. De jonge radio-dj meldt het nieuws van zijn overstap naar Slam!FM op zijn weblog. "Eindelijk mag ik het dan van de daken schreeuwen…

ik ben vanaf vandaag DJ/Producer bij SLAM!FM". Lex Gaarthuis, die ook in de 'Klas van 24' van de Veronica Radioschool heeft gezeten, zal op zaterdag en zondag van 12:00 tot 15:00 uur op Slam!FM te horen zijn. Op die zaterdag- en zondagmiddag zat voorheen Jurjen Gofers, maar hij is sinds kort standaard maandag tot en met vrijdag van 14:00 tot 17:00 te horen in 'The Beat Goes On'.

Misschien is het wel goed dat Slam!FM de programmering in het weekend vanaf nu een tijdje hetzelfde houdt. De afgelopen tijd is dat schema steeds veranderd met de komst en het vertrek van diverse dj's.

Met de komst van Lex Gaarthuis naar Slam!FM heeft het station weer wat versterking na het vertrek van Mark Labrand. Wel opvallend dat Slam verder geen aandacht vestigt het aantrekken van een nieuwe dj. Over het vertrek van Labrand naar Radio 538 werd ook al weinig bekend gemaakt (nog wel enigszins te begrijpen), maar de nieuwe aanwinst voor 'The New Music Station' is blijkbaar ook geen pers-bericht waard.

Zie ook:
- Na Maurice en Frank nu ook Mark Labrand weg bij Slam!FM
- Mark Labrand vanaf 1 juni op 538

Lees ook:Lex Gaarthuis ‘uit vrije wil’ weg bij SLAM!FM
Lees ook:Mark Labrand vanaf 1 juni op 538
Lees ook:Na Maurice en Frank nu ook Mark Labrand weg bij Slam!FM
Lees ook:Radioactive headlines week 18: Koninginnedag en transfers
Lees ook:SLAM!FM toont ambitie

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Lex Gaarthuis nieuwe dj bij Slam!FM

  1. Pingback: Lex Gaarthuis vrijwillig weg bij SLAM!FM | Radioactive

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>