Eric Corton maakt pilot voor tv-programma over popmuziek

“Op een enkele quizvraag in Twee voor Twaalf na is structurele aandacht voor popmuziek zo goed als verdwenen bij de publieke omroep”. Dat schrijft de VPRO Gids deze week en daarmee hebben ze bij die omroep een goed punt! De VPRO laat het niet slechts bij een opmerking over het gemis van een goed programma over popmuziek op de Nederlandse televisie; de omroep wil er wat aan doen. Daarom heeft de VPRO eind januari een pilot opgenomen met 3FM-dj Eric Corton als presentator.
 


Het programma heeft in de ontwerpfase een looptijd van veertig minuten en is bedoeld voor jong en oud. Alle genres van popmuziek komen voorbij in het televisieprogramma en naast live muziek is er ruimte voor reportages. Dat meldt het televisieblog Zappen.

Het betreft nu nog een pilotopname die aangeboden wordt aan de netmanagers van de Publieke Omroep. Bij een positief oordeel kunnen we binnen afzienbare tijd een echt popmuziekprogramma op televisie verwachten. En de keus voor Eric Corton als presentator lijkt mij perfect, ik ken weinig andere mensen die zoveel oprechte liefde voor popmuziek uitstralen.

Zie ook:
- Eric Corton wordt de nieuwe station voice van 3FM

Lees ook:Eric Corton nu ook station voice Nederland 3
Lees ook:50 Jaar Nederpop ook op televisie
Lees ook:Eric Corton presenteert 50 Jaar Nederpopquiz
Lees ook:Roosmarijn Reijmer nieuwe presentator 3VOOR12RADIO
Lees ook:Eric Corton geeft feest voor followers op Twitter

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>